Ana Sević i Darko Lazić
Alo!/ Rajko Ristić
Ana Sević i Darko Lazić

Alo!/ Rajko Ristić

Ana Sević i Darko Lazić, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, Lazićeva majka Branka je pre nekoliko nedelja za domaće medije izjavila da se viđa sa unukom Lorenom, dok je samo nekoliko dana posle toga Darkov otac Milan ispričao da devojčicu nisu videli jer im Ana to ne dozvoljava. Ipak, istina je, kako tvrdi izvor „Alo!“, potpuno drugačija. S druge strane, članovi porodice Lazić sada su fokusirani na snajku Marinu Gagić, koja je u trećem mesecu trudnoće i nosi Darkovo dete.

"Ana više ne želi da se oglašava u medijima, jer je sve što je imala da kaže rekla u emisiji Ognjena Amidžića. S druge strane, teško podnosi to što je Darkovi roditelji blate u medijima jer smatra da to nije zaslužila i da je uvek bila dobra prema njima", kaže izvor i otkriva da Darko Lazić šest meseci nije dao novac za ćerku Lorenu.

"Darko i Ana su se dogovorili da svako krene svojim putem jer su videli da im više ne ide. Ipak, sve što je ona tada od njega tražila bilo je da vodi računa o Loreni. On je obećao da će svakog meseca davati određenu sumu dok se i zvanično ne razvedu, a nakon toga uplaćivati alimentaciju, o čijem će se iznosu dogovoriti na sudu. Međutim, to se nije desilo. Znao je da ne pozove i po nekoliko dana i ne pita kako mu je dete. Živeo je momačkim životom i nije mario za potrebe maloletne Lorene", otkriva izvor "Alo!".

S druge strane, Ana Sević se sama borila za bolje sutra njihovog zajedničkog deteta, a kada bi pozvala Darka i pitala za novac, on je uvek imao spreman odgovor.

"Stalno je govorio da će doći za dan-dva-tri i doneti pare za Lorenu. Ipak, to se nije desilo gotovo šest meseci. Računi za stan u kojem su zajedno živeli samo su se gomilali, a Ana je morala da pozajmljuje pare kako bi izmirila obaveze", otkriva izvor "Alo!" i dodaje:

"Kada se Darko oporavi i izađe iz bolnice, Ana će tražiti da potpiše papire za razvod braka, što je izbegavao da uradi gotovo godinu dana, a ako vidi da od toga nema ništa i da ne mogu da se dogovore, advokat će ga posetiti u bolnici i odneti spremne papire za razvod, na koje samo treba da stavi svoj potpis", kaže naš izvor.

Komentari (18)

boba

24.11.2018 07:09

Jadna Ana!Sama brinula o cerki i nije placala racune za stan,a ko je bio sa cerkom dok se vucarala sa onim bogatasem i uzivala sa njim na letovanju.

Lule

24.11.2018 16:19

@boba - Darko je mogao da zivi momackim zivotom i da se vucara sa onom jadnicom, usput pravi dete, samo jos da bude musko pa da zaboravi cerku Lorenu nacisto i da smesti sadasnju devojku verenicu kod mame i tate a on da nastavi kao momak. To su mu planovi, ali zivot mose gadno da mu se ukaki u to sto je isplanirao. Anu zavlaci i ne da joj razvod, Lorenu nije vidao niti ga ona interesovala, po tebi Ana nema pravo da nastavi zivot?

Ava

24.11.2018 08:51

Svi su ko ciganija!

zora vukasinovic

24.11.2018 12:49

@Ava - Kcerkica nije ljuta jer dete zna kada kriza udara taticu da mora kupiti medecinu za smirenje i funkcionisanje da bi pevao.

Zoki

24.11.2018 10:17

Ovaj da zna sta znaci imati dete ne bi lezao gde lezi pod okolbostima pod kojim je nastradao.

Miljana

24.11.2018 11:06

Sta se sada desava?Svi smo se molili za njegovo ozdravljenje,sad kad je najgore proslo covek ne valja.Ne da pare za dete?Koliko to para treba detetu???

Valentina

24.11.2018 11:39

Svaka čast Ani pa je i toliko izdržala.Dete njih uopšte ne interesuje i ne treba da ga gledaju,nije luda da njima poveru dete.Pričaju samo da bi malo skinuli ljagu i krivicu sa svoga sinčića.Može da se slupa koliko hoće,ali dok je god živ on će živeti onako kako je živeo-uličarski.Kakvi oni takav im i sinčić.

Bog ri pomogao da budes normalan

24.11.2018 16:23

@Valentina - ipak najvaznije je da je ziv Uz rijlitije dobro je da nose glavu na ramenima Diz se na noge lencugo i na dijetu sta si jeo jeo si devojka ti je dileja koja iz novina sazna svoju realnost

oksimoron

24.11.2018 13:15

I posle kazu deca su Boziji blagoslov, pa ovaj kako se ponasa mnogo nesto blagoslova ima..izgleda da ne vazi za sve ona izreka sta sejes to i zanjes.

giga

24.11.2018 13:33

a sto ana nije radila i zaradila pa platila racune. naravno da je trebao da daje novac za dete ali ako je vec ostavio da zivi u stanu mogla je da placa racune. duzan je da izdrzava dete ali ne i bivsu zenu.

Rj38

24.11.2018 13:53

bez komentara.....ciganija!

nedjo

24.11.2018 16:20

@Rj38 - i to ona teška

nedjo

24.11.2018 14:05

nacija igra kolo u cast oporavka lazića...

nana

24.11.2018 16:43

Jadna Ana, ostavio joj stan, garsonjeru koju izdaje pod kiriju, kola i jos da ti placa racune infostana. Zaradi gospodjo , on nije duzan tebe izdrzavati nego dete. Da ima pameti ne bi ti ostavio , poklonio mukom stecene nekretnine , nisi ih ti zaradila nego si se udala za lovu.

Milica

24.11.2018 16:45

Ma nasao lonac poklopac. I ona je znala s kim dete pravi, nije on od juce takav, nego se zaigrala malo. A o njemu nema sta da se pise. Daj mu Boze da se izvuce iz ove situacije, ali ja ne verujem da ce ista nauciti I shvatiti. Uvek mi je iskljucivo zao samo dece, ona nisu kriva ni za sta. A svI punoletni su odgovorni za svoje postupke.

istina

24.11.2018 16:53

Ama bre preteraste sa pisanjem o tom narkomanu i njegovoj familiji,zar nemate druge teme da pisete,toliko bolesne dece ima a i sirotinje a vi navaliliDarko Lazic ovo, Darko Lazic ono ma i to me bas briga za narkomana i budalu,

sava brestac

24.11.2018 17:48

dare, brz oporavak ali ako te samo jos jednom vidim da prodjes na motoru pored mene 200 na sat, skinucu te sa njega i kokaina motkom zauvek!

Jana

25.11.2018 18:02

Jadna ta deca,toliko.