Sloba Radanović
Alo!/ Nenad Vujanović
Sloba Radanović

Nenad Vujanović/Alo!

Sloba Radanović, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Pevač i bivši suprug pobednice "Zadruge 1" Kije Kockar, Sloba Radanović, navodno uveliko uživa u novoj vezi sa misicom Ljubicom Rajković.

Oni su se provozali i do Slobinog rodnog mesta Zrenjanina. Naime, pevač i atraktivna crnka su se zbližili posle jednog njegovog nastupa, pa je hemija proradila, te su započeli dopisivanje, a ubrzo i romansu.

PROČITAJTE JOŠ:

Kija Kockar

Screenshot Youtube

- Sloba i Ljubica su brzo shvatili da i te kako prijaju jedno drugom, a nju su oborili s nogu Radanovića dobrota i harizma. Ona je sa drugaricama bila na jednom njegovom nastupu, a čim je od nje pogledom dobio zeleno svetlo, Sloba je po završetku posla sišao sa bine i seo pored misice da se upoznaju. Nastavili su komunikaciju dopisivanje, a ubrzo je njihov odnos prerastao u nešto više od prijateljstva. Oni sve više vremena provode zajedno, ali se nikada ne viđaju na javnim mestima jer sve žele da drže u strogoj tajnosti zbog toga što je Sloba odmah na tapetu, pa i ako samo popiju kafu u kafiću sa nekom koleginicom. Njemu to smeta i zato više više ne želi da priča bilo šta vezano za svoj emotivni život - otkriva sagovornik i nastavlja:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ljubica Rajkovic (@ljubica_rajkovic) on Jun 5, 2019 at 7:22am PDT

 

Ljubica i Sloba su se dogovorili da nigde neće objavljivati zajedničke slike kako se ne bi pokrenula priča da su zajedno, ali ih je odala jedna sitnica.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ljubica Rajkovic (@ljubica_rajkovic) on Jun 8, 2019 at 11:22am PDT

- Jedno drugom su počeli da uručuju poklone. Ljubica je Radanoviću poklonila lanac koji ima privezak u obliku deteline, a koji je pevač nosio oko vrata na snimanju novog spota. Ništa ne bi bilo čudno da Sloba na svakoj slici koju objavljuje na društvene mreže u poslednje vreme ne stavlja stiker deteline. On je sa Rajkovićevom prošetao i do Zrenjanina, pa su zajedno obišli njegovu porodičnu kuću. Ona ga je slikala sa tetkama njegove majke, pa je Sloba u opisu ispod te fotke napisao: "Najbolji fotograf" uz emotikon deteline - tvrdi izvor, ali je pevač ubrzo obrisao fotku.

Inače, Sloba misici na društvenim mrežama redovno lajkuju i komentariše fotografije koje objavljuje, pa nema sumnje da simpatije odavno postoje.

PREPORUČUJEMO I:

Sloba Radanović

Printscreen Youtube/Pink

 

Komentari (3)

Jana

04.07.2019 00:22

Lepa devojka... ali mislim da mu je ona samo paravan za druzenje sa Cecom

fića

04.07.2019 00:27

obicna cura. nista posebno. mozda cak ispod proseka.

Kija kraljica

04.07.2019 06:29

Ljubi je majka Draginja, prava je za njenu kucu.