Žika Jakšić
Alo!/Rajko Ristić
Žika Jakšić

Alo!/Rajko Ristić

Foto: Alo!/Rajko Ristić

Voditelj će sada biti bliže poznatim prijateljima koji žive u ovom kraju, Saši Popoviću, Lepoj Breni, Acu Pejoviću i mnogim drugima.

"Žika je odlučio da sagradi vilu koja će imati nekoliko soba, ali i bazen ispred kuće koji će se nalaziti u dvorištu. U dogovoru sa prijateljima koji su mu savetima oko gradnje pomogli, Žika je na samom kraju ulice odlučio da svije gnezdo, kaže izvor.

Izgradnja vile je počela pre nekoliko meseci, a ono što se još sa ulice vidi jeste veliki bazen, koji će služiti u toku letnjih dana da se Žika sa svojim prijateljima opusti i rashladi. Žika je ove navode kratko prokomentarisao.

PROČITAJTE JOŠ:

"Istina je da gradim dom, ali nikada nisam voleo da se hvalim takvim stvarima, niti da pričam o svojoj privatnosti, pa ne bih ni sada. Što se tiče posla, imam neke planove za sledeću godinu i o tome ćemo uskoro pričati", rekao je ljubazno Žika Jakšić.

Dajana i Žika Jakšić

Rajko Ristić/Alo!

 Foto: Rajko Ristić/Alo!

Podsetimo, Žika Jakšić je Dajani nakon razvoda ostavio porodični dom na Bežanijskoj kosi, u kojem ona danas živi sa njihovim sinom Dušanom. Žiki je ovaj kraj očigledno prirastao srcu, te zbog dobre lokacije, privatnosti i brojnih komšija koji su mu i privatno veliki prijatelji odličio je da se opet skući u ovom kraju.

BONUS VIDEO:

Darka Lazića pitali za Marinu, on pričao o Ani Sević! Gagićevu ne smatra suprugom?!