Dragana Mirković, Ceca Ražnatović
E-Stock
Dragana Mirković, Ceca Ražnatović

E-Stock

Dragana Mirković, Ceca Ražnatović, Foto: E-Stock

Estradne ličnosti se često zbog temperamenta, ali i interesa svađaju i prozivaju, iako su neke od njih do juče bile prijatelji i saradnici.

Mnoge zvezde tvrde na estradi nema iskrenog prijateljstva, pa zato ne čudi što se javne ličnosti svađaju i prozivaju.

PROČITAJTE JOŠ:

U studio Javnog servisa na Košutnjaku prvo je stigla Mirkovićka, a dva sata posle nje i Ražnatovićka. Dragana je bila odlično raspoložena i profesionalno je odradila svoj deo posla. Iako je okupljenim novinarima nakon snimanja poručila da žuri, ipak se još malo zadržala na televiziji. Za vreme dok je Mirkovićeva pozirala foto-reporterima i davala intervju, Ceca je bila na sceni, a nakon što je otpevala prvi deo programa, otišla je do garderobe da se presvuče. U hodniku je srela Draganu i došlo je do njihovog susreta, pa čak i do čarki.

Seka Aleksić i Dara Bubamara

Instagram/seka_aleksic

Seka Aleksić i Dara Bubamara, Foto: Instagram/seka_aleksic

Beogradska Arena postala je stvar prestiža za svakog estradnog umetnika, ali i predmet sukoba nekadašnjih prijateljica.

Jelena Karleuša i Kija Kokcar

Instagram, E stock

Jelena Karleuša i Kija Kokcar, Foto: Instagram, E stock

Pobednica "Zadruge" Kija Kockar nije ostala nema na prozivke Jelene Karleuše, koja već neko vreme koristi svaku priliku da je "potkači", što je preraslo u pravi estradni rat.

 

Pevačica Jelena Karleuša u početku je davala podršku Kiji Kockar, međutim odjednom je obrnula ploču. Ona je na društvenim mrežama počela sve učestalije da proziva Kiju, a nedavno je u emisiji kod Ognjena Amidžića ispričala i zašto je odlučila da to više ne radi.

Naime, Jelenin suprug, Duško Tošić zamolio je svoju suprugu da više ne "dira" Kiju, jer je njena majka hranila njega kad nije imao novac za hranu.

Buba Koreli i Jala Brat

printscreen

Buba Koreli i Jala Brat, Foto: printscreen

Proteklu godinu takođe je obeležiala i svađa između Buba Korelija i Jelene Karleuše, budući da je bosansko-hercegovački reper isprozivao pevačicu, navodeći da ona može samo da "reklamira pelene za odrasle", na šta mu je ona odgovorila u vidu dotad neobjavljene pesme u kojoj on i njegov verni saradnik Jala Brat veličaju nju samu i upućuju joj niz komplimenata.