Tina Ivanović
Alo!/ Rajko Ristić
Tina Ivanović

Alo!/ Rajko Ristić

Tina Ivanović, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Tina Ivanović se herojski bori sa karcinomom, koji je sredinom avgusta operisala po treći put. Ona se ponovo podvrgla hiruškom zahvatu u jednoj privatnoj klinici u Beogradu, a trenutno se oporavlja u Grčkoj i dobro se oseća.

- Tina je posle tri godine ponovo operisana i lavovski je izdržala operaciju. Kao i protekla dva puta, i ovaj put je operisao tim stručnjaka koji se potrudio da odstrani sve loše ćelije kako bi sprečili širenje bolesti. Tina je zahvat lavovski podnela i trenutno se oseća dobro. Čim je stala na noge otputovala je sa suprugom Zvazdanom Anđićem u Grčku i to po preporuci lekara koji su je savetovali da otputuje budući da morska klima najbolje utiče na oporavak - govori dobro obavešten izvor.

Tina je ovaj novi udarac psihički jako dobro podnela. 

Podsetimo, Tina je imala dve intervencije na dojci, prilikom kojih joj je uklonjen tumor. Prvi put operisana je krajem 2014. nakon što joj je ustanovljena dijagnoza, a drugi put dva meseca kasnije.

Tina Ivanović

Alo!/ Rajko Ristić

Tina Ivanović, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Komentari (4)

Goran NP

10.09.2018 23:47

Tina zelim Ti brz oporavavak i da se tumor nikada vise ne pojavi! Svaka Ti casst na borbenosti i hrabrosti! Ziva i srecna bila!

Milica

11.09.2018 02:33

Sto pisete? Poslali je doktori na oporavak.u Grcku?????? Mozda ako.je doradjivala silikone, a ne sigurno doktori koji sumnjaju na karcinom. Ne sprdajte setim s tom bolescu. Ona nije imala karcinom, to.je sama pricala na TV-u.

Djura

11.09.2018 06:11

Tina izdrzi...veliki pozdrav

boba

11.09.2018 07:00

Ti si uvek bila hrabra i borbena tako neka ostane.Zelim Ti od sca da ozdravis sto pre.