LEKARI SE BORE ZA ŽIVOT Zerina Hećo hitno primljena u bolnicu! Pronašli je na podu, stanje kritično!

Naglo joj se pogoršalo stanje!

Zerina Hećo
Zerina Hećo, Foto: Screenshoot Instagram

Bivša učesnica "Zadruge" Zerina Hećo juče se onesvestila u toku dana! OVDE pogledajte zašto je Zerina iznenada došla u Beograd!

 

Kako portal "Alo.rs" saznaje incident se dogodio u njenoj kući u Sarajevu. Njoj se odjednom slošilo i pala je u nesvest, a zatekla ju je njena majka na podu.

- Zerina muku muči sa svojim zdravstvenim stanjem. Stalno odlazi kod lekara kako bi se ustanovila dijagnoza od koje boluje, ali još nije ništa sigurno. Čeka rezultate biopsije i nada se da će sve biti baš onako kako treba - ispričao je za portal "Alo.rs" izvor blizak Zerini i dodao:

Zerina Hećo
Zerina Hećo, Foto: Screenshoot Youtube

- Lekari su u toku dana pokušavali da joj pomognu i borili su se 3 sata da je vrate u normalno stanje. Bila je krhka, ali uspela je hvala Bogu sve da pregura. Ona se na Instagram profilu ponaša kao da je sve najnormalnije, ali to nije tako. Svakodnevno se izjeda iznutra, jer joj je zdravlje ugroženo - zaključio je izvor blizak Zerini za portal "Alo.rs".

Zerina Hećo
Zerina Hećo, Foto: Printscreen Youtube

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Zerinom Hećom, ali ona nije bila dostupna za komentar. Prema poslednjim informacijama, nakon ukazane pomoći, njoj se stanje koliko toliko vratilo u normalu. Pogledajte OVDE da li Zerina Hećo ponovo ulazi u "Zadrugu"!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi