Predrag i Ana Rajković
Printscreen/Instagram
Predrag i Ana Rajković

Printscreen/Instagram

Predrag i Ana Rajković, Foto: Printscreen/Instagram
ana rajković

Instagram/Printscreen

ana rajković, Foto: Instagram/Printscreen

- Prvo iz ove izjave ne mogu da znam koliko dece imaš. Čestitam ti na drugoj bebi. Ali zašto potreba da se potencira?! Svaka čast ako si se dobro udala i imaš pomoć dadilje. Da li je to tvoj najveći uspeh? I da, pametna odluka - prokomentarisao je njen pratilac.

ana rajković

Instagram/Printscreen

ana rajković, Foto: Instagram/Printscreen

- Ne dobro, već predobro. I sledeći put se raspitaj, pa komentariši - kratko je odgovorila manekenka.

- Nisam ni očekivao drugačiji odgovor od manekenke udate za golmana...

- Koja je akademski građanin, prvakinja u karateu, govori 4 strana jezika. Čisto da imaš predstavu svoje ograničenosti - odgovorila je Rajkovićeva.

ana rajković

Instagram/Printscreen

ana rajković, Foto: Instagram/Printscreen

Podsetimo, 24-godišnja manekenka je od porođaja do pre desetak dana bila sama sa decom u Beogradu, budući da fudbaler nije mogao sve do tada da napusti Rems, u koji su se porodično svi vratili nakon kratkotrajnog odmora u Srbiji.

- Budući da sam bila bez muža u Beogradu, morala sam da zaposlim dadilju, koja, nažalost, nije mogla da pođe sa nama u Francusku. Nadam se da će se situacija sa koronom uskoro smiriti i da će ona moći da dođe da nastavi da mi pomaže, budući da Peđa ima dosta obaveza, pa sam ja preko dana i dalje sama. Veoma je naporno pošto je Relja mali i potrebna mu je potpuna pažnja - ispričala je Ana Rajković za "Stori".

Iako joj je pomoć u Remsu, kako je sama rekla, preko potrebna, Rajkovićeva je istakla tada da je problem to što ne može da pronađe dadilju jer većina njih uglavnom govori samo francuski jezik.

- Ovde je problem što žene uglavnom ne govore engleski jezik, pa ne možemo da se sporazumevamo sa njima. U Remsu nisam imala nikakvu pomoć. Ako bismo našli nekog iz Srbije ko bi nam pomagao ovde, biće nam to odlično rešenje - dodala je manekenka.

BONUS VIDEO:

Pročitajte još:

Komentari (1)

xyz

05.12.2020 16:47

Skoro sam gledala na TV-u samohranu majku devetoro dece, otac nazalost vise nije ziv itd... Ova ne moze pobogu sa dva i treba joj dadilja u Remsu jbt, sikter more