Željko Šašić
Dejan Briza/Alo!
Željko Šašić

Dejan Briza/Alo!

Foto: Dejan Briza/Alo!

Pevač Željko Šašić je nakon uspešne sezone „Tvoje lice zvuči poznato“, u kojoj je još jednom pokazao svoj raskošan talenat, sumirao godinu na izmaku. Za „Alo!“ je rekao da mu je bila plodonosna na svim poljima te da bi voleo da se tako nastavi i u narednoj. Međutim, ono što je posebno istakao je odnos sa ćerkom Sofijom, koja je odnedavno u vezi sa Nemanjom Radonjićem, fudbalerom Olimpika iz Marselja.

- O njenom emotivnom životu ne mogu mnogo da pričam jer je to ipak njena privatnost na koju ima pravo. Samo mogu da kažem da sam kao otac srećan kada mi je dete srećno - kaže iskreno Šašić za „Alo!“.

- Kada je bila mlađa, bio sam kao Nikola Kojo u filmu „Mi nismo anđeli“, ali Nemanja joj nije prvi dečko, tako da nema potrebe da se sada tako ponašam. Ona je odrasla i zna šta radi - kaže Željko. Ipak, nije spreman za njenu udaju jer je mlada i ne treba da žuri.

- Ne bih ja nju dao ni u ludilu, ali ko mene pita uopšte?! - kaže Šašić.

- Sofija ne traži savete tog tipa od mene, a nema ni potrebe za tim. Nisam ni ja nikoga pitao u tim godinama. Nas dvoje pričamo otvoreno o svemu, imamo drugarski odnos, ali joj se u privatne stvari ne mešam - kaže pevač.

Sofija Šašić

printscreen

Foto: printscreen

Iako ima ćerku za udaju, ne može ni da se zamisli u ulozi dede. Bar ne još.

- Za to niko nikad nije spreman, ali zar uopšte treba čovek da se sprema?! Klinci se danas stvarno mnogo mladi upuštaju u brak i rađaju decu, ali kad pogledam, i ja sam Sofiju dobio kada sam imao 28 godina, što je takođe rano ako me danas pitate. Kome ja mogu da pričam bilo šta, kad je ljubav jača od svega?! Šta bih mogao da joj kažem?! Kada dođe vreme za to, a doći će, osetiće sve sama - kaže Šašić i dodaje da je iznad svega ponosan na ćerku.

Željko Šašić

screenshot Youtube

Foto: screenshot Youtube

- Ona se još menja, sazreva... Što se fizičkog izgleda tiče, kažu da dosta liči na mene, mada mislim da je pomirila sve strane. Volim da kažem da je pokupila najbolje od nas - kaže Šašić za „Alo!“.

Pevač će novu 2020. dočekati radno, na Zlatiboru, a za narednu priprema mnogo toga.

- Ova godina mi je bila odlična, od proleća je nekako sve krenulo nabolje. Dosta sam putovao, bio sam na lepim mestima, a kada sam se vratio, uleteo sam u šou koji je odličan i drago mi je da sam bio deo toga - kaže on.

- Postoji toliko toga što mi se nije ostvarilo svih ovih godina, a voleo bih, ne znam šta bih pre izdvojio. Fali mi odmor, neko isključenje od svega i svih, bez telefona, ako može. U narednoj godini planiram da izbacim nov album, pa ako čujete neku dobru pesmu, javite mi - kaže kroz smeh Željko Šašić za „Alo!“.

Željko Šašić

Dejan Briza

Foto: Dejan Briza