Željko Šašić
Instagram/printscreen
Željko Šašić

Instagram/printscreen

Željko Šašić, Foto: Instagram/printscreen

Iako je devedesetih godina prošlog veka dostigao vrhunac slave s pesmom „Gori more, tope se planine“, Željku Šašiću popularnost nikad nije drastično pala. Našao je svoje mesto na estradi i svojim pevačkim kvalitetom ne dozvoljava da mu ga neko oduzme. Uz sve to, i Šašićev privatni život dosta je doprineo interesovanju javnosti za njega. Nakon razvoda od supruge Sonje, s kojom je pre dvadeset godina dobio naslednicu Sofiju, Željko poslednjih nekoliko godina uživa u romansi s bivšom manekenkom Katarinom Lazić.

Na pitanje da li bi voleo još dece Šašić je rekao:

- Ne mogu da planiram ništa. Ko još dugoročno može to da radi? Ako nam se desi dete, super. To je onda sudbina. Rado ću prihvatiti da budem roditelj po drugi put. Važno je da je čovek ispunjen na sve moguće načine, a ja to jesam.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Željko Šašić (@zeljkosasic.official) on Oct 31, 2018 at 3:11pm PDT

Njegova kćerka Sofija je već neko vreme u vezi s fudbalerom Nemanjom Radonjićem.

- Samo mogu da kažem da sam vrlo srećan zbog njih. Zadovoljan sam Sofijinim izborom i znam da je srećna. Konačno smo u odličnom odnosu, kakav treba da imaju otac i ćerka. - kaže Željko.

Trenutno, poznati pevač radi na novim pesmama koje će imati moderan zvuk. Na pitanje da li će kao i većina njegovih kolega pratiti trend i raditi s Bubom i Džalom Željko je rekao:

- Ma kakvi. Neću te Bube i Džale, nego ću više raditi na svom Jutjub kanalu, imam ljude koji se time bave. To je danas postalo veoma popularno, i sigurno će se kaveri slušati i gledati.

Pevač je ranije izjavio da mu je saradnja sa Cecom bila najdraža ali sada je promenio mišljenje:

- Pre nekoliko godina pričao sam o tome u jednoj emisiji i rekao da mi je draži duet sa Cecom „Ko na grani jabuka“, a sada ću reći da mi je draži s Draganom „Oči pune tuge“. Da pomirim sve strane i da se odužim Dragani. Stvarno mi je teško da izdvojim jedan. Obe koleginice su mi drage, kao i pesme, i obe su jednako popularne. - izjavio je on.

Željko Šašić

Instagram/printscreen

Željko Šašić, Foto: Instagram/printscreen