PROGOVORIO Željko Mitrović otkrio da li se Miljana Kulić vraća u "Zadrugu"! Sve će joj oprostiti?!

Očekuje nas svašta!

Željko Mitrović Miljana Kulić
Željko Mitrović Miljana Kulić, Foto: Printscreen

Vlasnik TV "Pink", Željko Mitrović, otkrio je da ćemo uskoro na ružičastoj televiziji moći da gledamo nove emisije, za koje je odvojio budžet od preko 11 miliona evra.

 

A nova programska šema donosi manje rijaliti programa, tačnije - emisije će biti emitovane samo pre podne i kasno uveče, a između ćemo gledati nove emisije, te je Mitrović objasnio da li to možda znači da je došao kraj rijaliti eri.

 

- Naprotiv, rijaliti je na svom istorijskom maksimumu. Mislim da je ovo najbolja sezona rijalitija do sada. "Zadruga" ima najveći rejting, a po istraživanjima najveći broj mlade, urbane publike prati ovu sezonu. Rijaliti se emituje po deset sati dnevno i tu bude uvek jedna ista publika, a sa novom šemom ćemo povećati broj gledalaca i program će biti raznovrsniji - ispričao je direktor.

Željko Mitrović
Željko Mitrović, Foto: Alo!/ Vladimir Marković

Mitrović je prokomentarisao i to kako reaguje na učesnike kojima je pružena prilika da postanu poznati, a oni mu na sve moguće načine zabadaju nož u leđa time što beže iz rijalitija, lome inventar...

- Neko to razume kao priliku, a neko kao kaznu. Na primer, meni bi bila kazna da me neko tamo zatvori, ja bih se osećao kao u zatvoru. Nekad je čovek svetan onoga što potpisuje i u šta ulazi, a nekada nije. Sve zavisi od stepena zrelosti i godina. Ne mogu se mnogo ljutiti na ljude koji posle sedam meseci puknu, posebno ako su to mladi ljudi koji ne znaju u šta se upuštaju. Njima sam oprostio, drugima nisam - rekao je Željko, a zatim otkrio šta će biti sa Miljanom Kulić.

Miljana Kulić
Miljana Kulić, Foto: Dejan Briza/Alo!

- Nisam neko ko bi mogao da daje te procene, ali mislim da je možete očekivati u "Zadruzi 3".

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi