Nataša Bekvalac
Promo
Nataša Bekvalac

Promo

Foto: Promo

Naime, ona će svoju velelepnu vilu s bazenom u Čeneju izdavati za venčanja, rođendane, proslave, ali će ova luksuzna nekretnina biti dostupna i svima onima koji žele da provedu vikend daleko od gradske gužve, saznaje „Alo!“.

Nataša Bekvalac

Promo

Foto: Promo

Na ovaj korak Bekvalčeva se odlučila pre nekoliko meseci, a u dogovoru sa članovima najuže porodice, koji su podržali njenu ideju, rešila je da dodatno sredi velelepnu vilu u Čeneju i prepusti je jednoj agenciji koja će je izdavati i to za 1.000 evra po danu!

- Svi su bili iznenađeni kada im je Nataša rekla da bi želela da izdaje svoju kuću u koju je uložila mnogo novca, ali i živaca. Ipak, kada je članovima svoje porodice saopštila da će se od septembra preseliti za Beograd, gde će Hanu upisati u jednu internacionalnu srednju školu, a Katju u vrtić, svi su je podržali - kaže izvor „Alo!“ i dodaje:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Nisam ni verna ni dobra ni dosledna Prva se nudim a dajem se poslednja... #oštećena#soon

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Jul 3, 2020 at 10:11am PDT


- S obzirom na to da Nataša u poslednje vreme sve više boravi kod svojih roditelja u Novom Sadu, ideja da izdaje svoju kuću bila je odlična zamisao. Nakon nekoliko nedelja planiranja, a pošto je donela konačnu odluku, Nata je zajedno sa svojim sestrama odlučila da dodatno dekoriše i sredi imanje i samu kuću, pa su tako poput pravih znalaca učinile sve da dodatno oplemene prostor - ekskluzivno otkriva izvor „Alo!“.

Pevačica je ovu informaciju držala u strogoj tajnosti sve donedavno, kada je i na svom Instagram nalogu objavila da radi na jednom velikom projektu, ne želeći da otkriva o čemu je reč.

Nataša Bekvalac

Promo

Foto: Promo

- Minimalni radovi privedeni su kraju, a ona je ponosna na sebe, ali i na svoje sestre koje su joj bile najveća podrška u svemu. Agencija kojoj je prepustila da se bavi izdavanjem vile uskoro će oglasiti da se izdaje Natašina kuća, a samim tim što je upravo Bekvalčeva donedavno tu živela, agenti veruju da će ovo biti pun pogodak kada je reč o marketingu. Posebno će biti zanimljivo fanovima pop zvezde da borave u njenoj kući i ispričaju kako su spavali u Natašinom krevetu - kaže naš izvor.

Pročitajte i:

Komentari (1)