Sloba Radanović
ATA Images
Sloba Radanović

Rajko Ristić

Sloba Radanović, Foto: Rajko Ristić

- Iako su Sloba i Jelena samo sedam meseci u vezi, složili su se odmah da žele decu i da ne žele da čekaju. Jelena već ima dvoje dece, a pevač ih obožava i super se slaže s njima, pa stalno priča prijateljima kako bi voleo da postane tata. Međutim, zbog stresa koji pevač proživljava poslednjih nekoliko meseci - smrti oca, a ubrzo i tetke, ne polazi im za rukom da Jelena ostane u drugom stanju - otkriva izvor za „Alo!“ i dodaje da je par bio kod lekara i da je s medicinske strane sve u redu, ali su ipak pomoć potražili u čuvenom Manastiru Tumane.

Sloba Radanović

Printscreen/YouTube

Sloba Radanović, Foto: Printscreen/YouTube

- Sloba je veoma pobožan i veruje u boga, a kad god ima vremena on odlazi u crkvu da zapali sveću i ostavi novčani prilog. On je odlazeći u crkvu pronašao duševni mir, a poslednjih godina često odlazi i u Manastir Tumane. Sloba je tamo bio prvo s majkom, a onda je odlučio da ovu svetinju poseti i sa Jelenom. Kada su pričali sa sveštenikom, nisu želeli odmah da kažu zbog čega dolaze i da imaju konkretan problem, međutim, kroz razgovor su istakli da bi voleli da dobiju dete, ali da im to ne polazi za rukom - otkriva izvor i dodaje:

- On ih je savetovao da se ne opterećuju i da to ne doživljavaju kao problem te da se opuste, a ako im to ne pođe za rukom da dođu još jednom u manastir kako bi im dao određenu molitvu koju bi izgovarali dva puta na dan. Nakon nekoliko nedelja Sloba i Jelena su posetili manastir, gde su s oduševljenjem prihvatili da čitaju molitve i sada čekaju „čudo“.

Slobodan Radanović

Instagram

Slobodan Radanović, Foto: Instagram

Kako bismo proverili ove informacije, kontaktirali smo Slobodana, ali on se nije javljao na telefon do zaključenja broja.