MESECIMA VEĆ TRAJE NJENA DRAMA SA MUŽEM I SINOVIMA Zdravstveno stanje Tanje Savić loše: Pevačica donela krucijalnu odluku!

Nije joj lako!

Tanja Savić
 Foto: YouTube/printscreen

Prošlo je punih pet meseci otkako pevačica Tanja Savić nije videla sinove Maksima i Đorđa, koje je njihov otac Dušan Jovančević bez njene dozvole odveo u Australiju, gde su i sada. U početku su imali komunikaciju putem telefona, međutim prema svedočenju pevačice - u poslednje vreme sve su ređi trenuci kada može decu videti makar preko kamere. Kako kaže, Dušan i članovi njegove familije mališanima brane kontakt s majkom, pa tako se desi da prođe i po desetak dana, a da ne zna baš ništa o njima.

Tanja ipak ne želi da klone duhom, već da se bori za svoje sinove - kako je najavila, čim se steknu određeni uslovi krenuće put Australije gde će otpočeti bitku za svoje sinove, a do tada rešila je da dodatno ne škodi sebi negativnim mislima i isto takvim ljudima.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) on

- Bolje biti u miru, nego u pravu. Ignorisanje nekih ljudi je pola zdravlja - odlučila je Tanja, što je posavetovala i svoje prijatelje na Instagramu.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi