Katarina Živković
Screenshoot Youtube, Privatna ar
Katarina Živković

Privatna arhiva

Katarina Živković, Foto: Privatna arhiva

Katarina Živković je godinama na javnoj sceni, a mnogi se ne sećaju kako je izgledala na početku svoje karijere.

Sve je počelo 2007. godine, kada se pojavila u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, napustila rodni Leskovac i preselila se u srpsku prestonicu. Katarina je te sezone uspela da se plasira u top 10 najboljih pevača.

2010. godine je donela odluku da se oproba i u rijalitiju, te je iz "Farme 3" izasla bogatija za 50.000 evra i od tada njena pevačka karijera krenula je uzlaznom putanjom. Godinama Katarina je "dorađivala" svoj izgled, te je svoje telo i lice dovela do savršenstva.

PROČITAJTE JOŠ:

Od devojčurka plave kose, pevačica je stasala u pravu crnokosu lepoticu, a danas je na estradi jedna od najatraktivnijih dama. Kaća nikada nije krila da je ima nekoliko intervencija, jer kako je jednom otkrila, smatra da čovek treba da promeni sve ono što ga čini nezadovoljnim.

Katarina Živković

Screenshoot Youtube, Privatna ar

Katarina Živković, Foto: Screenshoot Youtube, Privatna ar

Ono što je sigurno Katarina pleni svojim osmehom, i pozitivnom energijom. Slava i popularnost je nisu promenili, te ako Katarinu sretnete na ulici ona ne glumi zvezdu već normalnu devojku koja je izašla da prošeta gradom.

Katarina Živković

Privatna arhiva

Katarina Živković, Foto: Privatna arhiva

Ovo je devojka Bube Korelija! Jasmina mu je SVE, a kad čujete kako priča o njoj NAPUNIĆE VAM SE OČI SUZAMA! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/I. M. DATUM I VREME: 20.08.2019. 10:39 - 20.08.2019. 10:51 Voli je. Buba Koreli sa devojkom, Foto: Printscreen Otkako su se Buba Koreli i Jala Brat pojavili na sceni oni ruše predrasude o tome da je nemoguće imati zdravu i skladnu vezu ako ste deo šoubiznisa.

BONUS VIDEO:

Ostaćete u čudu kada čujete gde su poslednji put imale se*s Sanja i Matora, tek njihov fetiš! (18+)