Žizela
happytv.tv
Žizela

printscreen

Žizela, Foto: printscreen

Kako je sama ispričala, detinjstvo i odrastanje je provela u specijalnoj školi, roditelje je retko viđala, a najveću traumu je doživela kada je njena mama pokušala da ubije njenu baku i tatu.

- Moj tata je radio puno, bio je zidar i išao je ceo dan po selu da radi, ali koliko god bi doneo novca kući, majci nije bilo dosta. O meni se najviše brinuo deda, koji je umro kada sam bila mala. Ali uvek sam se pitala gde je moja majka i zašto ona ne vodi računa o meni - ispričala je kroz suze Žizela.

- Imala sam četiri godine kada je prvi put otišla od kuće. Kada se moj tata razboleo, majka nikada nije mogla da prihvati da više nemamo novca kao pre, pa je počela da beži od kuće. Ništa nisam mogla da razumem kada sam bila mala, a skoro sam saznala da je moja majka veoma bolesna i da ima probleme sa živcima. Baka po mami se ubila i to su dugo krili od nas, a pre osam meseci je i moja majka pokušala isto - pričala je Žizela kroz suze i otkrila da je njena majka trenutno u bolnici.

- Ona je sada na odeljenju za kožne bolesti, jer je pre osam meseci pokušala da zapali kuću u kojoj su bili baka i tata. Htela je da polije našu kuću benzinom, pa je polila sebe. Mnogo mi je teško da pričam o njenoj bolesti, ali tek sada je razumem. Najteže je ljudima sa psihičkim problemima - ispričala je Žizela, koja je pre ulaska u „Parove“ za „Alo!“ otkrila da su je vršnjaci maltretirali kada je bila mala.

- Problem sa kožom imam oduvek, pa su me deca stalno zadirkivala. Nazivali su me najgorim imenima, govorili su mi da sam šugava i zvali su me „devojka krokodil“. Čak me je i bivši dečko psihički zlostavljao zbog izgleda kada god bismo se posvađali. Uništio mi je samopouzdanje i jedino sam zahvalna svom šefu, koji mi je dao posao u Komunalnom preduzeću, jer to niko nije hteo da uradi zbog izgleda moje kože. Ušla sam u „Parove“ jer želim da zaradim novac kako bih konačno rešila zdravstveni problem - rekla nam je Žizela.

Tagovi