Korona i Rimski
Promo
Korona i Rimski

Promo

Korona i Rimski , Foto: Promo

Nakon četiri hita napisanih za Tanju Savić, Emina Jahović je kod njih čuvala "Prsten" za vreme jednogodišnjeg tinjanja odluke o razvodu od Mustafe Sandala u njenom emotivnom životu.

Taj hit iz radionice ovih modernih autora sa prepoznatljivim rep potpisom izašao tek nedavno i dostigao već tri miliona pregleda na sajtu "You Tube", snimili su i duet sa Anom Kokić, a sada reperi Korona i Rimski "ubiraju plodove" prvog zajedničkog albuma "Supernova" koji su predstavili u nedelju a pesma "Biser na štiklama" konstantno je na jednoj od prih pet pozicija na takozvanoj trending listi sajta "YouTube". Ipak, ovi momci se ne zaustavljaju i danas im u studio stiže Tanja Savić.

Korona i Rimski

Promo

Korona i Rimski , Foto: Promo

- Tanja i Dušan su u Srbiji već neko vreme i istina je da ćemo raditi čitav njen novi album - kažu popularni reperi i producenti a na pitanje osećaju li se krivima što je Slavica Ćukteraš nedavno izjavila "Ništa od dueta sa Tanjom Savić, ona hoće moderan zvuk a ja bih "staru Slavicu" kao u pesmi "ZMija i žaba", Korona i Rimski uglas odgovaraju: "Ne verujemo da je zbog nas propao dogovor".

Na CD-u "Supernova", nalazi se osam pesama a dve udarne koje će uskoro dostići milion pregleda su "Biser na štiklama" i "Crne kiše". Poslušajte kako ovi momci zvuče u duetu na novom CD-u.