Snežana Savić, Srećni ljudi
Printscreen
Snežana Savić, Srećni ljudi

Printscreen

Foto: Printscreen

Jasmina Medenica je pevačica i glumica, a svojevremeno je bila u centru skandala zbog velike ljubavi sa Dragoslavom Lazićem, režiserom i bivšim mužem Snežane Savić.

Jasmina Medenica

Printscreen

 Foto: Printscreen

- Ludo sam volela samo jednog muškarca u životu. Kada smo se razišli toliko mi je bilo teško da sam poželela da odem negde i da se nikad ne vratim. Taj muškarac je bio Dragoslav Lazić, bivši suprug glumice Snežane Savić. Kada su se oni razvodili, Dragoslav i ja smo se upoznali i to je bila prava ljubavna bajka, kakvu svaka žena može samo da poželi. Uvek ću ga voleti. Živeli smo osam godina zajedno. Iz te veze i strasti su nastale sve moje uloge. On je u neku ruku bio i srećan da nije sa Snežanom jer oni to nisu imali. Dragoslav mi je svako jutro ostavljao poruku na jastuku sa ružom na kojoj je pisalo "Volim te najviše" - otkrila je u jednom intervjuu.

Jasmina Medenica

Printscreen

 Foto: Printscreen

Jasmina je tvrdila da su se upoznali baš kada su se Savićeva i Lazić razvodili, ali mnogima je bilo sumnjivo to što je sa bivšim mužem Snežane Savić počela da živi odmah nakon kraha braka. Ipak, ona je tvrdila da su sve to neistine. Njihova ljubav je na kraju pukla od, kako ona ističe - prevelike strasti i vrele krvi.

- Tako nešto se desi samo jednom u životu. Ljubav je čudo. Vrela krv je opsesija koju malo ko doživi na pravi način u životu - ispričala je Medenica koja danas živi u Los Anđelesu.

Pročitajte još:

Komentari (1)

nala

17.09.2020 22:39

A sta je smešno.