Tara Simov kažnjena sa 25.000 evra zbog kršenja ovih pravila, otkriveno i koliki joj je honorar!

Otkriveno koliko Tara Simov zarađuje nedeljno: Zbog svađi sa Ša izgubila je više od 25.000 evra, a evo koliko će da joj ostane novca!

Tara Simov
Tara Simov, Foto: youtubeprintscreen

Tara Simov ne poštuje pravila iz ugovora koji je potpisala pa je produkcija često novčano kažnjava, što se desilo i u utorak, kad je ometala emisiju.

Simova je zbog toga poludela, gađala je kamenjem prozore i vrata, lomila saksije i dekoraciju, dok je njen ljubavnik Nenad Aleksić Ša uz pomoć obezbeđenja pokušavao da je obuzda.

- Hoću kući! Ovo je druga godina zaredom da ću izaći odavde bez dinara! Neću da sedim deset meseci za džabe! Šta treba da uradim da bi me pustili kući, da prerežem sebi grkljan? - histerisala je Tara, pa su je izveli iz Bele kuće da je smire.

- Tarin nedeljni honorar je 1.000 evra, tako da je do sada izgubila 25.000 evra. Kažnjavana je zbog toga što je spavala u nedozvoljeno vreme, lomila po imanju, agresivno se ponašala... Za osam meseci u "Zadruzi" zaradila je samo 5.000 evra! Sama je kriva za to, čitala je ugovor, zna šta je učesnicima dozvoljeno,a šta ne - objašnjava izvor blizak produkciji.

USKA HALJINICA I PRIZOR KOJI ODUZIMA DAH! Na radost muške publike najzgodnija i najlepša zadrugarka se vratila na male ekrane, u ovom se*si izdanju gledaćemo je svaki dan! (FOTO)

 • Korisnik: Душка
  15/04/2021 - 12:23
  Хиљаду евра недељно,мајко мила па то нема хирург који спашава животе?!!!Како вас није срамота,једна полуписмена ,неваспитана уличарка има толики недељни хонорар,БРУКА!!!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi