Sare Damjanović
Printscreen/Instagram
Sare Damjanović

Printscreen/Instagram

Foto: Printscreen/Instagram
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Damnjanovic?Miss Asia Global (@saratkd7) on Jun 21, 2020 at 10:30am PDT

Influenserka i tiktokerka Sara Damnjanović na krcatom trgu u Mladenovcu podučavala je osnovce trendovima na društvenim mrežama. I to o trošku opštine Mladenovac, odnosno građana, kako tvrdi udruženje roditelja. Prvobitno je bio planiran njen "nastup" u školama, ali je zbog korone prebačen na trg, koji je bio krcat. Na sve to - distance i maski nije bilo nigde.

- Pozvana sam kao gost da se družim sa vama. Ne idem po školama, ne držim predavanja. Tačno je da je prvo bio plan da idem po školama, ali onda sva deca ne bi mogla da prisustvuju jer je neko na časovima, a neko nije. Da ne bi bežali sa časova, odlučili smo da kad svi završe sa školom, da se nađemo na trgu u Mladenovcu - navela je Damnjanovićeva na Instagramu, a potom objavila i snimke sa decom.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Damnjanovic?Miss Asia Global (@saratkd7) on Sep 23, 2020 at 8:59am PDT

Da su se protiv spornog događaja pobunili roditelji mladenovačkih đaka, potvrdila je Jovana Gajić, koja je u ime udruženih roditelja i nastavnika iz ovog grada u nedelju pozvala da se ne ide na skup koji smatra promocijom "kiča i šunda".

- U gradu gostovaće "tiktokerka" Sara Damnjanović i obratiti se našim osnovcima. Njeno gostovanje, prema našim saznanjima, finansira opština Mladenovac. Dugo nam je jasno u kojoj smo meri naša deca i mi izloženi kiču, šundu i pogrešnim vrednostima, zbog kojih je sve više mladih koji kreću pogrešnim putem, vođeni pogrešnim idealima. Apelujemo na vašu svest i savest da ne učestvujete u ovom dešavanju, jer ćete svojim prisustvom podržati nešto što može negativno da se odrazi na rast i razvoj vaše dece - navodi se u otvorenom pismu "Udruženih roditelja i nastavnika Mladenovca protiv kiča i šunda".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Damnjanovic?Miss Asia Global (@saratkd7) on Aug 17, 2020 at 11:29am PDT

Vladan Glišić, predsednik opštine Mladenovac, nije odgovarao na pitanja novinara.

Predsednik Koalicije za nadzor javnih finansija Dragan Dobrašinović ističe da je ovim potezom lokalna vlast pokazala da je rešena da sprovede "idiotizaciju građana" i da tu ima elemenata zloupotrebe službenog položaja.

Sara Damnjanović za sebe kaže da je najpraćeniji srpski tiktoker, jer na društvenoj mreži Tik-tok ima 1,8 miliona pratilaca. Inače, na svom Instagram profilu često objavljuje provokativne fotografije, na kojima joj se vide obnaženi delovi tela, poput onih bez gornjeg dela kupaćeg kostima, gde grudi prekriva rukom, ali joj se ipak vide.

Pročitajte još:

Komentari (1)

zagor

06.10.2020 19:32

To se ranije zvalo drugacije i skupljale se kod Plavog mosta i u parku!!