Dragana Džajić i Miloš Ivanović
Screenshoot Instagram
Dragana Džajić i Miloš Ivanović

Instagram

Dragana Džajić i Miloš Ivanović, Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ:

Miloš Ivanović i Dragana Džajić

Privatna arhiva

 

Najveseliji je svakako bio Džaja, koji nije krio sreću što udaje ćerku. Kada su se svi okupili, venčanje je moglo da počne, a sala je bila toliko luksuzno dekorisana da gosti nisu mogli da veruju da tako nešto može da se organizuje u Beogradu. Staklene stolice bile su hit večeri!

Ana i Čola napravili lom na svadbi!

Pop pevačica Ana Kokić bila je jedna od glavnih zvezda na venčanju Dragane i Miloša. Naime, njih dvoje su pre nekoliko meseci izrazili želju da baš ona bude ta koja će nastupiti na svadbi. Pevačica se za ovu priliku i te kako doterala, a na sebi je imala skupocenu haljinu sa šljokicama, koja je dodatno isticala njenu vitku figuru. Anin stariji kolega i legenda pop muzike Zdravko Čolić pojavio se u prestoničkom hotelu nekoliko minuta pred početak venčanja, želeći da izbegne predstavnike sedme sile. Zdravko je ušao na sporedni ulaz, tako da niko nije bio siguran da li je zaista u hotelu, sve dok nije izašao na binu. Čolić se nakon nastupa Ane Kokić latio mikrofona i otpevao mladencima numeru „Ti si mi u krvi“, i bacio sve u trans.

Kada je izgovorila „da“ svom partneru Milošu, Dragana ga je i nagazila jer po starim običajima mora da se zna ko je gazda u kući, a to je sve prisutne nasmejalo.

Posle plesa usledilo je bacanje bidermajera, a dok su se devojke borile da ga uhvate, cveće je palo pravo u ruke Draganinoj sestri Sanji. Ovaj emotivni trenutak naterao je suze na oči i Draganinom ocu, slavnom Džaji. Dragana i Miloš su kasnije sekli tortu, koja je bila na čak pet spratova i okićena cvećem. Kako otkriva izvor blizak porodici Džajić, ceo ceh je platio mladin otac Dragan, koji nije žalio novac za svoju mezimicu.

- Iako nisu želeli da od venčanja prave spektakl, to se ipak desilo s obzirom na to da su i Ivanovići i Džajići i te kako popularni. U beogradskom hotelu bilo je oko 250 zvanica, a cena po osobi iznosila je 100 evra, dok su luksuzna dekoracija, muzika i garderoba porodicu koštale dodatnih 25.000 evra - kaže izvor i dodaje:

Porodica Džajić-Ivanović

printscreen

Porodica Džajić-Ivanović , Foto: printscreen