Vuk Mob
Alo.rs

 

Vuk Mob

Alo.rs

Vuk Mob, Foto: Alo.rs

Koronavirus naterao je i one koji su retko boravili u svojim domovima da sede kod kuće. Dok jedni kukaju da jedva čekaju da se sve ovo završi kako bi sedeli u kafićima i ispijali piće, ali i odlazili na žurke, Vuk Mob na naše iznenađenje nije jedan od njih.

Popularni reper ugostio je ekipu “Alo!” u svom luksuznom domu i otkrio nam kako provodi vreme u izolaciji, ali pre nego što smo i kročili u njegovu porodičnu vilu, on nam je na samom ulazu dao sredstvo za dezinfekciju ruku, a potom i maske i rukavice.

-Hajde da se svi dezinfikujemo kako bismo se zaštitili i nastavili ovo prijatno druženje - rekao je Mob uz osmeh, a potom nas odveo do kuhinje, u kojoj je uveliko spremao doručak.

Vuk Mob

Alo.rs

Vuk Mob, Foto: Alo.rs

-Ne znam za vas, ali ja još nisam doručkovao. Otkako sam u karantinu, počeo sam sam sebi da pravim obroke. Ukoliko se ovo nastavi, postaću vrhunski kuvar. (smeh) Moram da priznam da sam se u poslednje vreme navukao na tople sendviče. Problem će biti ako karantin produže na sledećih nekoliko meseci jer ću se ugojiti najmanje 80 kilograma - objasnio je reper, koji se trudi da bude aktivan i zadrži formu na kojoj je mesecima radio.

Vuk Mob

Alo.rs

Vuk Mob, Foto: Alo.rs

- S obzirom na to da je teretana u kojoj sam vežbao zatvorena pre mesec dana, napravio sam sprave u dvorištu, pa treniram dva puta dnevno. Zatvoren prostor utiče na ljude tako da su stalno gladni, pa sam odlučio da napravim neki vid “izlaska iz kuće”. Dnevno treniram dva puta, kupio sam čak i prsluk, koji je težak 15 kilograma, da u njemu treniram, i da mi trening bude još naporniji. Kada se najedem, grize me savest, pa radim sklekove gde stignem. Na krevetu, na stepenicama, ma svuda. U leto ne idem sa viškom - ispričao je Vuk i objasnio da dosta vremena provodi u pisanju pesama ili za klavirom.

-Otkako ne putujem i ne nastupam, odmoran sam i pronalazim inspiraciju u svemu što vidim. Često sam za klavirom ili kompjuterom, slušam muziku i pišem pesme - iskren je Mob.

Vuk Mob

Alo.rs

Vuk Mob, Foto: Alo.rs

Strahujem za roditelje, ali ne za sebe!

Reper, koji u porodičnoj kući živi sa mamom, tatom i braćom, priznaje da ih je ova situacija dodatno zbližila, ali da se ipak plaši svakog novog dana samo iz jednog razloga.

-Zastrašujuće je što svakodnevno umiru hiljade ljudi, a mnogi ni sada ne shvataju koliko je karantin važan. Strahujem za svoje roditelje, ne za sebe. Korona je odnela mnogo, ali nas je sve vratila u vreme kada smo bili srećni u svojim domovima. Falio mi je odmor i vreme sa najbližima. Očigledno je ovo moralo da se desi da bismo svi stavili prst na čelo - zaključio je reper za “Alo!” .

Više fotografija iz luksuznog doma repera pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

 

Komentari (1)

Kostadin

26.03.2020 07:48

Koga interesuje ovaj ...