Dijana Janković
Printscreen/YouTube
Dijana Janković

e-stock

Dijana Janković, Foto: e-stock

Pevačica Dijana Janković poprilično se menjala tokom karijere, a poznata je po tome što je u jednom prilogu otkrila da ima lift u kući.

PROČITAJTE JOŠ:

Pevačica se na sceni pojavila pre skoro 10 godina, ali se interesovanje za nju dodatno povećalo nakon jednog TV priloga iz 2013. u kojem se hvali liftom u svojoj vili na Vračaru. Ona je htela da demantuje sve da nije samo razmažena bogatašica, te je uložila u svoju karijeru i postala internacionalna zvezda.

 

Dijana je vrlo uspešna u muzičkoj karijeri ali ni manje ni više nego je taj uspeh postigla u Americi. Tamo je njihovim medijima jako zanimljiva te su joj ponudili sopstveni rijaliti, koji uskoro počinje da snima. 

Dijana Janković

Masanori Jošida/Alo!

Dijana Janković, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Dijana je ugostila ekipu Alo.rs u svom domu, imaćete priliku da vidite kadrove kuće koje do sada kamere nisu snimile, ali i firmu čiji je vlasnik i gde provodi više od pola dana.

 

Komentari (3)

civijas

02.10.2019 20:32

ovo sirotinja nesme ni da gleda

Nn

04.10.2019 16:06

DIDI DŽEJ :D razumem da nisi svesna svog izgleda i inteligencije, kao i većina ne previše bistrih ljudi, ali zašto samo ne bi uživala u svom novcu? Kakvu korist imaš od javnog blamiranja?

Ruška

04.10.2019 16:12

Lepo, otmeno...elegantno. Ali i ,,hladno'' i ,,sterilno''. Nema onu ,,dušu'' i toplinu doma. Više je kao izložbeni pristor.