OVO JE SIN SNEŽANE ĐURIŠIĆ Zatvor, lopovluk i jezivi poroci, samo su neki od dela zbog kojih mu se majka crveni, a evo kako on danas izgleda i čime se bavi!

Sin popularne pevačice bio je u jeku skandala, a evo kako njegov život danas izgleda

Snežana Đurišić
Snežana Đurišić, Foto: YouTube/Printscreen

Marko Gvozdenović je u prošlosti otpušten sa jedne televizije jer je navodno bio ukrao opremu vrednu nekoliko hiljada evra kako bi vratio kockarske dugove za koje je majka odbijala da mu da novac.

Snežana Đurišić
Snežana Đurišić, Foto: Facebook/Alo.rs

Sa druge strane, po izlasku iz zatvora, Marko je istakao da nije "pao" zbog pljačke majčine kuće nego da je uhapšen zbog "gluposti koju je napravio na Marakani" u doba kada je bio na uslovnoj slobodi.

Sin Snežane Đurišić je, međutim, već neko vreme, narodski rečeno, na "pravom putu".

Marko Gvozdenović
Marko Gvozdenović, Foto: facebookprintscreen

Snežanin naslednik je pre nekoliko meseci otvoreno pričao o greškama iz prošlosti i odnosu sa majkom.

- Svaki čovek pogreši, pa tako i ja. Međutim, hvala bogu, imao sam prijatelje koji su mi pomogli da se vratim na pravi put. Ja se ne stidim posla koji radim. Pošteno zarađujem za život i porodicu. Iako sam mnogo grešio, majka je uvek bila uz mene. I sada me podržava, priča mi, savetuje i njoj sam najviše dužan za sve. Greške su tu da se isprave i nadam se da više nikad neću biti u situaciji u kojoj sam bio. Važno je ići pravim putem. Život je jedan, nema reprizu, ja sam naučio mnogo na svojim grešakama i sada idemo napred - rekao je Marko tad za "Kurir".

Dečko Snežane Đurišić je brat popularne voditeljke, detaljnije o tome pročitajte OVDE.

Povezane vesti

UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi