Folkerka Nada Topčagić podvrgla se estetskim intervencijama, pa za „Alo!“ otkrila: "Zategla sam se i s**s je sada puno bolji!

Folk pevačica Nada Topčagić napunila je 67 godina, a kako bi „sakrila“ bore, podvrgla se estetskim intervencijama. Malo botoksa, malo hijalurona i Nadica kao nova! Takoreći, druga žena!

Nada Topčagić
 Foto: Rajko Ristić/Alo!

Ekskluzivno za „Alo!“ folkerka otkriva da joj je odlazak kod estetskog hirurga promenio život iz korena, a ulepšavanje je uticalo i na njen se**ualni život. Kako kaže, privlačnija je mužu Zlatku, iako je on bio protivnik intervencija.

- Ma, šta da vam kažem? Sad je sve puno lepše! Sa Zlatkom nikada nisam bila bliža ni intimnija. Iako on kaže da se godine ne mogu sakriti i da bore ne treba brisati, na našem primeru i odnosu razlika se i te kako vidi - rekla je Nada za „Alo!“ i dodala:

- Zlatko je protivnik svih estetskih zahvata, operacija, podmlađivanja... Rekao mi je da mi to nije bilo potrebno i da sam ja njemu bila lepa i pre nego što sam se zategla, ali znam da to nije tačno. Sad je zaljubljeniji nego ikad i s**s nam je bolji - rekla je ona kroz osmeh, a u trenutku dok je razgovarala s nama, pevačica se pripremala za izlazak u rođendanski provod.

Nada Topčagić
 Foto: Nenad Vujanović

- Zlatko me vodi na ručak, bićemo samo nas dvoje. Ništa mi drugo ne treba, nikakvi pokloni, bakrači... Rekao je da će da mi popravi automobil koji je u kvaru - priznala nam je pevačica.

Njen suprug Zlatko Đorđević, sa kojim je Topčagićeva u srećnom braku skoro četiri decenije, kaže da on svoju ženu svakoga dana iznenađuje i da rođendan nije izuzetak.

- Mi smo u braku od ’83. godine, znači 37. punih i dugih godina! Svakoga dana ja njoj nešto kupujem i priređujem joj iznenađenja, tako da rođendane, godišnjice i neke druge datume posebno ne obeležavamo - rekao je Zlatko za „Alo!“. 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi