Saša i Brena
printscreen
Saša i Brena

printscreen

Saša i Brena , Foto: printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Lepa Brena kaže da to nije istina i otkriva da je Saša, kada je došao da razgovara sa njenim tatom, delovao neozbiljno zbog čega su joj roditelji jedva dozvolili da bude deo grupe "Slatki greh"

- Neću da ga maltretiram. Možda kada bismo radili neki šou-program, pa da budemo drski i bezobrazni jedno prema drugom u cilju posla, ali ovako ne želim.

Ipak, Brena otkriva da u vreme kada je trebalo da postane pevačica "Slatkog greha", Saša Popović nije odavao utisak ozbiljnog frontmena grupe.

Podsećanja radi, sukob između dvoje najbližih saradnika počeo je kada je Brena bila gost u emisiji "Grand specijal". Postavljeno joj je pitanje kojoj grupi su pripadali Mladen Vojičić Tifa i Alen Islamović, a pevačica je dala tačan odgovor - "Divlje jagode".

- Brena da ovo nije znala, bila bi izbačena iz emisije ovoga trenutka. Brena je bila rokerka. Sećam kad smo izgubili pevačicu '78. godine, ja pitam je l' ima neka pevačica tamo u Brčkom da je zameni? Kažu mi ima jedna rokerka! A Brena ko Dženis Džoplin, kad se pojavila ovakva ispred mene - rekao je Popović, i počeo da pokazuje rukama Breninu visinu i njegovu.

Lepa Brena

Alo!/Rajko Ristić

Lepa Brena, Foto: Alo!/Rajko Ristić

- Od tebe uopšte nije teško biti veći, viši ni deblji. Ja sam tada imala 84 kilograma, a ti si imao 54 - dodala je Brena, a onda je Saša isprozivao.

- Jeste, ali znaš koja je bila razlika? U ono vreme kada ja stanem na novčanik bio sam mnogo viši od tebe, da znaš. Ja sam odlično zarađivao, pevao, svirao, vodio "Slatki greh" u ono vreme, a ti si pevala na igrankama za sto dindži.

- Ti zarađivala 300.000? Hej, kad je došla u "Slatki greh" sa nekim raspalim automobilom i nekim koferom koji je bio zavezan kanapom. Dođe i ja joj kažem: "Dobro, Breno, treba da nastupaš, idi da kupiš neku garderobu", a ona kaže: "Nemam para", a kao zarađivala 300.000 nedeljno. Koga ti varaš? - insistirao je Popović, što je Brenu iziritiralo, pa mu je objasnila iako on nije hteo da je sluša.

- Ne varam nikoga. Pevala sam u Brčkom i zarađivala nedeljno 300.000 dinarana, a onda sam upisala fakultet.