MAC
Promo
MAC

Promo

Foto: Promo

Pored mogućnosti da proverite svoje znanje i osećaj kladeći se na Oskar 2020, Gremi nagrade ili kvalifikacije za evropsko prvenstvo u fudbalu koje se održava ove godine, kompanija Mozzart vam pruža mogućnost da okušate sreću i zaradite tipujući na drugu po redu dodelu nagrada Music Awards Ceremony (MAC), koja se održava 27. janura u Štark Areni.

Humanitarni aspekt MAC-a podržava i ova društveno odgovorna kompanija, koja će ceo prihod od uplata nameniti za programe podrške rodnoj ravnopravnosti.

Prema proceni Mozzart-ovih bukmejkera, najveće šanse za osvajanje nagrade u kategoriji novi izvođač ima mlada pevačica Angelina i ponuđena kvota na njenu pobedu je 1.15. Ukoliko, ipak, verujete da će titulu u ovoj konkurenciji odneti njena poznata kolegenica Luna Đo (6.00), na uloženih 500 dinara možete da osvojite 3000. Klađenjem na sve popularniju Breskvicu koju je proslavio hit Koraci u noći, na uloženih 1000, sa kvotom 9.00 zaradićete čak 9000 dinara!

Svi koji žele da uz Mozzart-ov tiket gledanje MAC-a učine uzbudljivijim kladeći se na svoje omiljene zvezde, dobro se zabave, a uz to i da zarade, mogu da daju svoje prognoze u okviru kategorija trap kolaboracija, novi izvođač i pop kolaboracija.

Ukoliko smatrate da će najviše glasova publike u kategoriji trap kolaboracija osvojiti Tanja Savić i Corona za koje je kvota 50.0, na uloženih 500 dobićete neverovatnih 25000 dinara! Manje kvote, tj. najveće šanse za osvajanje nagrade u ovoj kategoriji imaju Jelena Karleuša i Gazda Paja (2.20), Jala Brat, Buba Corelli i Senidah (2.30), kao i Coby i Senidah (3.20).

Mnoge će obradovati i mogućnost da u okviru kategorije pop kolaboracija svoje poverenje poklone svojim omiljenim muzičkim zvezdama među kojima su Sergej Ćetković i Who See (2.15), Nataša Bekvalac i Coby (30.0), Danijela Karić i Ivan Mileusnić (30.0)...

Svi igrači koji na Mozzart-ovim uplatno-isplatnim mestima širom Srbije, BiH i Makedonije, kao i na sajtu ove kompanije sastave svoj tiket kladeći se na MAC, direktno će pružiti podršku programima rodne ravnopravnosti, budući da će Mozzart sav prihod od uplata donirati u humanitrane svrhe.

Rodnu ravnopravnost kao humanitarni aspekt MAC-a, podržala je i nacionalna ambasadorka UNICEF-a Ana Ivanović, a ljudi dobre volje takođe mogu dati podršku ovoj humanoj misiji, budući da će sav prihod od prodaje MAC majica i deo prihoda od prodaje ulaznica organizator tako]e izdvojiti u humanitarne svrhe.