Ceca Ražnatović
Printscreen
Ceca Ražnatović

Printscreen

Ceca Ražnatović, Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Ognjen Vranješ

Alo!

Ognjen Vranješ, Foto: Alo!

"Ognjen je mnogo dobar prijatelj mog druga, koji mi je u poverenju rekao da su obojica učestvovala u licitaciji za Cecinu ogrlicu, ali da je Vranješ ponudio najviše od svih. Fudbaler je želeo da pomogne, ali ne i da se o tome priča ili piše, zato je i svoju ponudu izneo sa lažnog profila. On Cecu izuzetno ceni i poštuje i bio je siguran da će novac otići u prave ruke, a ja sam smatrao da je to trebalo da se zna", priča izvor.

Ceca Ražnatović

E-Stock/Strahilja Kostić

Foto: E-Stock/Strahilja Kostić

Ovim povodom Ceca se oglasila na društvenoj mreži Instagram i tom prilikom se zahvalila svima koji su učestvovali u ovoj akciji.

"Želela bih da se zahvalim svima koji su učestvovali u akciji da se Nikoli pomogne. Hvala svim ljudima koji su poslali bar po SMS, a posebno izdvajam osobu koja je želela da bude anonimna kada je u pitanju ova licitacija. Ogrlica je prodata za 3.000 evra, svaka čast i hvala puno. Takođe se zahvaljujem mom kolegi Slobodanu Radanoviću, koji je takođe učestvovao u akciji i dao 1.500 evra za minđuše. Biće uvek takvih, a ja sam raspoložena da pomognem", oglasila se Ceca na Instagramu.