Jelena Karleuša i Duško Tošić
E stock, Kobra
Jelena Karleuša i Duško Tošić

E stock, Kobra

Jelena Karleuša i Duško Tošić, Foto: E stock, Kobra

- Za 15 godina vidim sebe kao atraktivnu ženu. Pretpostavljam da će medicina, tehnologija i univerzum učiniti sve da žene prestanu da stare i da svi zauvek izgledamo mlado - počela je Karleuša.

PROČITAJTE JOŠ:

Na pitanje da li se pribojava da će je Duško, ukoliko ga uhvati kriza srednjih godina, zameniti mlađom ženom, Jelena kao iz topa odgovara da to nije moguće.

- Pa ko kaže da će on mene da zameni? Postoji kriza srednjih godina kod muškaraca, ali i kod žena. (smeh) Šta ako mene uhvati? Zameniću ja njega! Tako da ne znam zašto se meni ne postavi to isto pitanje. Zašto muškarci uvek da nalaze mlađe, a žene ne mogu mlađe muškarce? To je seksizam. Naravno da se plašim toga, ali plaši se i Duško. Sve dok se zajedno plašimo, znači da postoje ljubav i emocije. Čuvamo se tako što nismo non-stop zajedno, pa se uželimo jedno drugog - rekla je ona i dodala da je seks kao prevara jeftina stvar.

- U braku je bitno, pored strasti, seksa i ljubavi, nešto mnogo jače - porodica. Seks je jeftina i prevaziđena stvar u današnje vreme. Prevariti nekoga u smislu seksa je nebitno, ali prevariti porodicu, to je izdaja i to je prava prevara - kaže Karleuša.

Jelena Karleuša i Duško Tošić

Screenshoot Instagram

Jelena Karleuša i Duško Tošić, Foto: Screenshoot Instagram

Komentari (2)

Dora

06.11.2018 15:45

Samo pazi da on tebe ne zameni!

stefan

09.11.2018 01:32

Jeco ja sam mladji 26 god, sportista 16 god i treniraj yudo. Vrlo rado bi ti potpomogao kao mladji sladji prijatelj sa povlasticama ???