NAKON ŽESTOKIH PROZIVKI Zakopale ratne sekire: Snežana Dakić poslala poruku izvinjenja Aleksandri Mladenović, a pevačica joj momentalno odgovorila!

Podsetimo, sve je počelo nakon emisije Paparazzo lov, Snežana je, gledajući Aleksandrine snimke sa šminkom, poručila da Mladenovićeva izgleda sveže i da joj šminka ne treba

Snežana i Aleksandra
Snežana i Aleksandra, Foto: Alo!

Sukob između Snežane Dakić i Aleksandre Mladenović nastao je nakon što je voditeljka prokomentarisala fizički izgled pevačice, na šta joj je pevačica poručila da bi prvo trebalo da pogleda sebe.

- Mediji su preneli da sam ja nju proglasila najružnijom na estradi, što je fejk naslov jer ja nikoga ne proglašavam ni za najlepšeg ni za najružnijeg niti je to tema. Ja nikada za bilo koga ne bih upotrebila reč ružan jer je to diskriminišući pojam, a ja se tako ne izražavam - istakla je Snežana u emisiji Grand Magazin.

- Ako komentarišem nečiji izgled i hoću da ga ispljujem, ja to radim biranim rečima, tako da nikoga ne vređam, eventualno to može nekom da se ne svidi. Kada sam videla taj članak ja sam uzela telefon i napisala joj poruku direktno na Instagram da joj se izvinim ako su je moje reči na bilo koji način uznemirile i da mi je žao što je izašao tako lažan naslov jer ja to tako nisam rekla - dodala je ona.

- Odgovorila mi je da je članak jeste puno uznemirio. Ja ne znam puno detalja iz života pevačica, tako da ne znam da je ona imala hormonski poremećaj i da joj je oticalo lice i da se u njemu više skupljala tečnost. Otkud bih ja to znala?! - dodala je Dakićeva.

Aleksandra Mladenović
Aleksandra Mladenović, Foto: Printscreen/YouTube

- Nezahvalno je komentarisati tuđi izgled i ja se trudim da nikoga ne ispljujem. Susret sa egom i tom tvojom reakcijom ega Ko je on? Šta će on o meni da misli? Zna li on ko sam ja?, to dođe na red tek u nekim zrelim godinama, a neki ljudi se nikad ne preispitaju da li možda oni burno reaguju iz ego-pozicije - dodala je Snežana.

- Nije lako istrpeti kritiku i ne braniti se, nije lako ni prihvatiti objektivnu kritiku jer to zahteva zrelost. Zato je lakše kad sam sa sobom raščistiš da li taj neko o tebi priča iz nekih svojih motiva ili ga je neko isprovocirao, što nema veze sa mnom - istakla je Dakićeva.

- Ako ja znam da meni ova rolka lepo stoji i da sam ja u njoj vitka, šta me briga šta neko drugi o tome misli? Samo je pitanje da li sam ja u to sigurna. Nezahvalno je samo što tabloidi svemu senzacionalistički pristupaju, pa eto tako i tome - zaključila je voditeljka.

Snežana Dakić
Snežana Dakić, Foto: EON/Printscreen

Podsetimo, sve je počelo nakon emisije Paparazzo lov, Snežana je, gledajući Aleksandrine snimke sa šminkom, poručila da Mladenovićeva izgleda sveže i da joj šminka ne treba.

- Aleksandra je doživela veliku estetsku transformaciju. Verujem da je time zadovoljna. Ako je ona zadovoljna, zadovoljna sam i ja. Ocena četvorka - bilo je sve što je Dakićeva izjavila u spomenutoj emisiji.

- Nebitna mi je ona totalno, neka ta Dakićka pogleda prvo sebe, a onda neka komentariše druge. Kakvu bre veliku estetsku transformaciju sam ja uradila?! Ispada kao da sam sva izoperisana. Lepo je Sanja Marinković rekla da deluje kao da sam samo korigovala usta što je tačno, a da je sve ostalo posledica gojaznosti. Poznato je već da sam imala taj hormonski disbalans, zato mi je lice natečeno, a ne zbog pumpanja jagodica ili ko zna čega. Još malo je ostalo od terapije i biće sve u redu - poručila je tada Mladenovićeva za Star.

Neka pogleda sebe na šta liči: Snežana Dakić žestoko isprozivala Aleksandru Mladenović, a pevačica joj nikako nije ostala dužna, leteće perje! Više o tome OVDE.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi