Mirka Vasiljević i Vujadin Savić
Alo!/Marko Metlaš
Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

Alo!/Marko Metlaš

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Glumica Mirka Vasiljević je već devet godina u vezi sa fudbalerom Vujadinom Savićem. Iako su tokom veze dobili troje dece, Mirka i Vujadin još nisu otišli pred matičara, a u razgovoru za „Alo!“ lepa glumica nam je otkrila zbog čega. 

Vujadin Savić sa decom

Instagram

Vujadin Savić sa decom, Foto: Instagram

- Kada vidim kakvu organizaciju zahteva venčanje, prosto mi se ne mili to da uradim. Ali što duže čekamo, lista zvanica se povećava, tako da bi bilo bolje za Vujadina i mene da to obavimo što pre. Ako sačekamo još koju godinu, plašim se da nećemo moći da nađemo adekvatan prostor za našu svadbu - kaže lepa glumica za "Alo!".

Mirka Vasiljević

Alo!/Masanori Jošida

Mirka Vasiljević, Foto: Alo!/Masanori Jošida

- Vujadin i ja ćemo morati da napravimo nešto onako veliko kao Karići. Dugo smo zajedno i imamo dosta zajedničkih prijatelja koje smo upoznali dok smo živeli u inostranstvu. Imali bismo najmanje 100-200 zvanica, a to zahteva lep prostor - kaže glumica, koja je nedavno bila glavna zvezda na venčanju kod porodice Karić zbog svog seksi izgleda. Ipak, ona je najviše vremena provodila sa decom.

Vujadin Savić

Printscreen

Vujadin Savić, Foto: Printscreen

- Navikla sam da vodim računa o njima. Evo, na svadbi mogu da igram, ali jedno oko mi uvek „šeta“ i prati gde su mi deca. Znam u koje sam ih boje obukla, pa tako uvek mogu da ih nađem. Čak sam morala da skinem štikle i obujem ravne cipele kako bi mi bilo lakše da trčim za njima - kaže supruga Vujadina Savića, koja je uprkos velikoj porodici ne zapostavlja karijeru. 

Mirka Vasiljević

printscreen/instagram

Mirka Vasiljević, Foto: printscreen/instagram

- Od jeseni se vraćam u "Akademiju 28", gde ću raditi nove predstave. Andrej, najstariji sin, krenuo je u prvi razred, tako da ću morati da vidim koliko ću uspeti da uklopim njegove školske obaveze sa svojim - kaže na kraju glumica. Inače, Mirka Vasiljević i Vujadin Savić imaju sinove Andreja i Mihajla i ćerku Adrijanu.