Ljuba Pantović
Dejan Briza
Ljuba Pantović

Dejan Briza

Ljuba Pantović, Foto: Dejan Briza

PROČITAJTE JOŠ:

Ona je iskoristila lep i sunčan dan da pobegne od medija, ali i zadrugara sa kojima se druži, pa se osamila na jednom beogradskom kruzeru, koji je iznajmila samo za sebe.

Kako VIP saznaje, Ljuba nije žalila novac da bukira brod, iako je cena za jednu osobu i te kako visoka. No veštom oku našeg paparaca nije uspela da pobegne.

Ljuba Pantović

Dejan Briza

Ljuba Pantović , Foto: Dejan Briza

Naime, Pantovićeva je na Dunav došla oko podneva, a kada se upoznala i pozdravila sa ljudima koji rade na kruzeru „Cruising Belgrade“, rešila je da se maksimalno opusti. Skinula se u kupaći kostim, namazala kremom sa zaštitnim faktorom i uživala u suncu.

Ljuba Pantović

Dejan Briza

Ljuba Pantović, Foto: Dejan Briza

U jednom trenutku, dok je prskala svoje grudi uljem za tamnjenje, desna dojka joj je ispala iz preuskog kupaćeg, pa je bradavica sevnula. Ipak, Ljuba se nije mnogo potresla, ali nije ni slutila da je naš paparaco fotografiše.

Kako saznajemo, Pantovićeva će još nekoliko dana uživati u Beogradu, a nakon toga odlazi na Crnogorsko primorje sa prijateljima iz rijalitija. Nakon toga, Ljuba odlazi u Švedsku, a da li ćemo je videti u trećoj sezoni „Zadruge“ od septembra, ostaje nam da vidimo.

BONUS VIDEO:

Aleksandra saznala da je bačena bomba na kuću gde je njena ćerka, Subotićkina rekacija ŠOK!