Milica Pavlović
Promo
Milica Pavlović

Vladimir Marković

Milica Pavlović, Foto: Vladimir Marković

Do dočeka Nove godine ima više od tri meseca, ali naša pevačica Milica Pavlović misli na sve, tako da je već ugovorila gde će pevati za doček. Ona je jedna od naših pevačica čiji su nastupi veoma plaćeni, a sada se osigurala i za najluđu noć će pevati u jednom od najluksuznijih beogradskih hotela za sumu od 35.000 evra, saznaje „Alo!“.

PROČITAJTE JOŠ:

- Od kada se pojavila na muzičkom nebu, Milica je bila veoma angažovana. Međutim, kada je objavila drugi album, svi su se otimali za nju, pa je tako bilo i za predstojeći doček. Menadžeri iz „Hiltona“ su kontaktirali s njom još početkom septembra, a Milica se nije premišljala kada su joj ponudili 35.000 evra. To je stvarno ozbiljna svota za jednu noć, a Milica je pravi profesionalac i uradiće sve kako bi novogodišnja noć gostima hotela ostala u prelepom sećanju - kaže izvor blizak Pavlovićevoj i dodaje:

Milica Pavlović

Privatna arhiva

Milica Pavlović, Foto: Privatna arhiva

- Milici je bila čast što su baš nju izabrali da peva za doček, jer se u tom hotelu okuplja krem našeg društva, ali dolazi i dosta stranih gostiju, te joj je ovo odlična prilika da ugovori nastupe i za sledeću godinu. Mica se za svaki nastup sprema veoma dugo i misli na svaki detalj, pa je već počela sa pripremama. Sprema repertoar i počela je da traži idealnu haljinu. Svaka numera će biti pažljivo odabrana, a pošto je ona pravi šoumen, nije isključeno da će se presvući nekoliko puta u toku večeri - otkriva izvor za „Alo!“.

Milica Pavlović

Privatna arhiva

Milica Pavlović, Foto: Privatna arhiva

Milica za „Alo!“ nije želela da govori o honoraru, ali je istakla da je zadovoljna što će za doček Nove godine pevati u „Hiltonu“.

Pročitajte još:

- Svesna sam odgovornosti i daću sve od sebe da moj nastup bude spektakularan i da svi koji se odluče da zajedno sa mnom dočekaju 2019. godinu te noći budu puni pozitivne energije, snage i snova. U poslednje vreme sam malo preopterećena, jer punom parom radim na novim pesmama, ali nema sumnje da će decembar za mene biti zaista uspešan i polako postajem nestrpljiva da publici prezentujem sve ono na čemu već dugo radim sa svojim timom saradnika - rekla nam je uz osmeh Milica Pavlović.

Komentari (3)

x

28.09.2018 22:52

A koliko će joj sašo grandić uzeti ,verovatno 70 %.

TANJA

28.09.2018 23:14

Zna da peva.Zna da pravi pokretima cirkus.Da bude izazovna u svemu tome.Prelepa je i zgodna.I sve to prija muskom oku.Ako ona, za novogodiscnju noc zaradi toliko ,onda najvece zvezde,sa kojima ona ne moze da se poredi,treba da zarade deset puta vise.NAJPROFITABILNIJE JE BAVITI SE PEVANJEM.

TANJA

29.09.2018 00:31

Najisplativije zanimanje.Ni vise para,ni manje rada.Za par sati,par hiljada evra.Svaki vikend.A, za Novu godinu,evo koja suma.Pri tome ne moras ni osnovnu skolu da imas.