Zlata Petrović
Printscreen/Youtube
Zlata Petrović

Printscreen/Youtube

Zlata Petrović, Foto: Printscreen/Youtube

Ona ističe da je veoma ponosna na svoje naslednike, a kako njen mlađi sin radi u prodavnici u jednom tržnom centru, smatra da je uspela da ga vaspita na pravi način.

- Jako sam ponosna upravo zbog toga što je sličan meni i svom ocu. Mi smo jako skromni ljudi, nikada ne pokazujemo šta imamo ili nemamo - rekla je ona i dodala:

- Ako ti ne vidiš moju dušu i srce sve ostalo je nevažno. Lepo je imati, daleko bilo da nemamo, radili smo zaradili smo, ali nijednog trenutka moji sinovi nisu želeli da pričaju čiji su.

Zlata ne krije da starijeg sina često zove da krene sa njom na nastupe, budući da je muzičar ali on ne želi, kako ljudi ne bi pomislili da se "šlepa" uz majku.

- Nisu iz tog filma jednostavno i meni je drago, jer se oni kao ličnosti bore za svoju budućnost i meni je to veoma drago - istakla je Petrovićeva.

Pevačica kaže da su se sinovi ugledali na nju, imajući u vidu da i ona sama ne troši previše novca na garderobu, te da od jedne stvari ume da napravi pet različitih.

BONUS VIDEO:

Podetimo, Zlata Petrović se oglasila povodom navoda da su njen sin i Nataša Rodić u vezi, te je sve to demantovala rekavši da se samo druže.