"TO JE ŽENA KOJA NE MOŽE VIŠE DA TRPI JAVNO PONIŽAVANJE" Vuk Mob žešće osudio reperovo ponašanje sa Tarom, osvrnuo se na Nenadovu suprugu Ivanu, ali i kroz kakvu sramotu ona prolazi!

Mina Vrbaški otkrila je Nenadu Aleksiću Ša da je njegova supruga Ivana skinula burmu i da ne želi pomirenje sa njim, a razlog za to je njegov prisan odnos sa Tarom Simov

Vuk Mob
Vuk Mob , Foto: Printscreen/YouTube

Ša nije mogao da sakrije koliko su ga ove informacije pogodile, te je sve šokirao kad se posle svega što se dešavalo između njega i Tare Simov pred milionskim auditorijumom zapitao: ''Kakva je to žena koja ne stoji iza svog muškarca?''.

Ova njegova izjava je mnoge ostavila u čudu, budući da reper uporno tvrdi da je sa Tarom imao samo ''prisnost', te da to nije razlog za njegov i Ivanin rastanak.

Ovim povodom oglasio se Nenadov kolega i bivši cimer iz rijalitija Vuk Mob.

Vuk Mob
Vuk Mob, Foto: printscreen/instagram

"Kaže lik: ''Kakva je to žena koja ne stoji iza svog muškarca?''. To je žena koja ne može više da trpi javno ponižavanje iz dana u dan, iz sata u sat. Tebra, ako je već varaš, varaj je da ne sazna, a ne na nacionalnoj televiziji", poručio je Vuk, pa dodao:

Vuk Mob
Vuk Mob, Foto: printscreen/instagram

"A opet, to nije ni prevara. Zaljubiti se u nekog je mnogo gore. Slomiš osobu koja te voli, a gleda te da se zaljublješ u nekog drugog, pakao".

Istina o Nenadovom i Tarinom odnosu je mnogo gora nego što izgleda, a OVDE pogledajte o čemu se radi!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi