Vujadin Savić i Mirka
Alo!/Marko Metlaš
Vujadin Savić i Mirka

Alo!/Marko Metlaš

Vujadin Savić i Mirka, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Fudbaler Vujadin Savić poznat je po skandalima u javnosti, ali ovog puta odlučio je da ispriča svoj blam. On je u jednom emisiju pre više od godinu dana ispričao priču koja je mnoge dovela do suza.

 

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Naime, Vujadin se svojevremeno kod Ognjena Amidžića u emisiji prisetio kako je izgledalo njegovo najgore pijanstvo.

 

- Blam se desio dan posle svadbe na kojoj sam bio. Trebalo je da budem kum na svadbi. Vozio sam 16 sati iz Moldavije do Beograda. Međutim, drug mi u šest ujutru šalje poruku: "Brate, oprosti, ništa od svadbe". Budim se tada umoran od puta, a on nastavlja: "Milica mi otišla da se porodi". Rekao sam mu da sam mnogo umoran, da ću da spavam i da me zove kada se Milica porodi. Mislio sam da će brzo da se porodi - počeo je Vujadin priču i nastavio:

Vujadin Savić

Alo! Nenad Vujanović

Vujadin Savić, Foto: Alo! Nenad Vujanović

- Međutim, to se nije desilo. Mirka, Branko Bošković i ja smo se našli oko 13 časova, seli smo na pečenje i počeli da pijemo rakiju. Milica se porodila tek u osam sati. Mešali smo rakije i vina i možete da zamislite koliko smo popili. Ja inače ne pijem i nisam bio u formi. Otišli smo u kafanu, pozvali muziku i negde oko 12 su me nosili kum i drugar kod Mirke kući - dodao je Vujadin.

Vujadin Savić sa bakljom na bazenu

Instagram/Screenshot

Vujadin Savić sa bakljom na bazenu, Foto: Instagram/Screenshot

Ipak, tek tada je krenuo haos.

- Ne ponosim se ovom pričom uopšte. Verujte mi. Svi se šalimo danas, ali meni tada nije bilo do šale. Odveli su me kod Mirke kući, a tamo žive baba, deda, tetka, teča, Mirka, deca... Uneli su me u dnevni boravak, tu sam se ispovraćao. Posle sam otišao do toaleta. Posle toga sam ušao u spavaću sobu i bilo mi je jako loše. Nisam stigao da odem do toaleta. I tu sam se ispovraćao ispod kreveta - rekao je dalje Vujadin.

Vujadin Savić

Printscreen

Vujadin Savić, Foto: Printscreen

- Nisam znao gde sam. Legao sam da odmorim u krevet, a u tom momentu su unutra bili Mirkini baba i deda. Legao sam između njih. U jednom trenutku mi je bilo jako hladno i ja sam otkrio Mirkinu babu, nesvesno. Kada sam otrkio baba Živku, ona se pomerila i ja sam je šutnuo. Tada je pala u povraćku na podu. Vama je sada svima smešno, a meni je jako loše bilo - rekao je Vujadin, a ceo studio je bio u delirijumu od smeha.