Ognjen i Danijela Vranješ
Screenshoot Instagram
Ognjen i Danijela Vranješ

Screenshoot Instagram

Ognjen i Danijela Vranješ, Foto: Screenshoot Instagram

PROČITAJTE JOŠ:

- Baš me je briga me da li su Ognjena uhapsili ili nisu. S njim nemam nikakav kontakt i volela bih da me više nikada ne povezujete s njim. On je moja prošlost o kojoj neću da govorim. Još nismo papirološki razvedeni, ali i to ćemo uskoro biti. Uznemirava me svako pitanje u vezi s njim. On za mene više ne postoji - rekla je ekskluzivno za „Alo!“ Vranješova, i dalje Ognjenova zakonita supruga. Time se prvi put oglasila za medije i priznala da njih dvoje nisu u dobrim odnosima, uprkos tome što imaju ćerku.

Ognjen Vranješ

Printscreen Instagram

Ognjen Vranješ, Foto: Printscreen Instagram

Kako njegov blizak prijatelj i saigrač otkriva za „Alo!“, Vranješ ne uspeva da se smiri i veruje da belgijski klub na sve načine pokušava da ga zaplaši i otera iz kluba.

Vranješ: Ja sam kriv za sve!

Fudbaleri Bosne i Hercegovine remizirali su sa Grčkom (2:2) u drugom kolu kvalifikacija za Evroprsko prvenstvo, a mnogi ljubitelji fudbala su krivca pronašli u Ognjenu Vranješu, koji i ne igra za nacionalnu selekciju. Naime, po mišljenju tamošnje javnosti Vranješ je "zaslužan" za lošu atmosferu u reprezentaciji i sliku koju selekcija šalje u svet. Mnogi su mu pisali uvredljive i preteće poruke na Instagramu, pa je fudbaler pokušao da se odbrani objavljivanjem jednog "storija" u kome je pisalo: - Ovo samo u Bosni imao, da sam ja glavni krivac što je utakmica završila 2:2 - napisao je Vranješ.

- Nije imao papir kojim može da dokaže da aktivno igra fudbal i nisu želeli da prave kompromis, već su ga uhapsili. Poverio mi se da su ga čak i prepoznali, ali su se posle pravili da ne znaju ko je. Upravo zbog te situacije je još više posumnjao da se radi o nečijem maslu i da su mu iz kluba napravili zvrčku čim su saznali da se vraća iz Bosne - kaže izvor i ističe da je Vranješ u strahu šta sve još mogu da mu naprave ako su mu tako lako dozvolili da završi u zatvoru.

Ognjen Vranješ

printscreen

Ognjen Vranješ, Foto: printscreen

- Poruka za Ognjena već mesecima jasna je kao dan. Belgijski klubovi ne tolerišu skandale, a njegova afera s Jelenom Karleušom bila je kap koja je prelila čašu. Ovo hapšenje je samo još više otežalo situaciju i on sam zna da će ubrzo morati da spakuje kofere. U jeku afere s Jelenom dali su mu upozorenje da ne sme da napravi nikakvu glupost i da ne žele igrača koji je poznat po aferama - zaključuje izvor blizak sportisti za „Alo!“.

 

Komentari (1)

Mima

28.03.2019 08:01

Bog sve vidi! Zasluzio je i gore!