Jelena Karleuša, Duško Tošić i Ognjen Vranješ
Screenshoot Instagram
Jelena Karleuša

Dejan Briza/Alo!

Jelena Karleuša , Foto: Dejan Briza/Alo!

Nakon što je Ognjen Vranješ na društvenim mrežama prozivao Duška Tošića, svi su uvereni da je ovo samo početak i da bi u javnost uskoro mogao da ispliva još koji snimak.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Ognjen Vranješ

Instagram

Ognjen Vranješ, Foto: Instagram

A upravo se to dogodilo kada je Ognjen na Instagramu postavio svoju fotografiju ispod koje se pojavio komentar:

„P**ko, platićeš mi kad dođem iz Japana za sve što proživljavamo“, stajalo je u komentaru.

Jelena Karleuša i Duško Tošić

Screenshoot Instagram

Jelena Karleuša i Duško Tošić, Foto: Screenshoot Instagram

Mnogi su odmah protumačili da je pratilac komentarisao u ime Duška Tošića, međutim, napravio je grešku, jer je suprug Jelene Karleuše trenutno u Kini.

Tako je očigledno shvatio i Ognjen Vranješ, koji je odgovorio u sličnom maniru.

PREPORUČUJEMO JOŠ:

 

- Još dugo će u javnosti da se osećaju posledice afere u kojoj su akteri Jelena Karleuša, Ognjen Vranješ i Duško Tošić. Jedino je Duško u svemu ovome pribran i nije neko ko se prepucava putem medija i društvenih mreža. Zato će Ognjen oštro uzvratiti ukoliko Jelena nastavi da demantuje da je među njima postojala romansa, a da su snimci i fotografije montirani ili ukradeni iz njenog telefona. On nema šta da izgubi, a neće dozvoliti da u javnosti ispadne kolateralna šteta u odnosu između Duška i Jelene - dodaje izvor Blica.

 

Za to vreme Duško i dalje mudro ćuti, provodi se po Kini, gde igra i gde je sa tamošnjim klubom Gunadžou potpisao ugovor sa godišnjim prihodom od 8,5 miliona evra, kojim se Karleuša pohvalila na svom Instagramu. Sa druge strane, Vranješ je nakon skandala prebačen u rezervni tim Anderlehta.

Podsetimo, Duško Tošić je u Jeleninom telefonu pronašao prepiske sa Ognjenom Vranješom trećeg januara, a kasnije su u javnost isplivale poruke, fotografije i snimci koje je pevačica razmenjivala sa bosanskim fudbalerom.

 

 

Komentari (2)

Kolle

29.01.2019 10:03

Ognjen je platio hakere i danas na ogromnim led ekranima iza Jelene, dok nastupa, emitovat ce se pornic Ognjena i Jelene.

Predrag

29.01.2019 10:25

Posle kajanja, je,ano je