Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ
Screenshoot Instagram
Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ

Screenshoot Instagram

Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ, Foto: Screenshoot Instagram

- Vranješ je trenutno u trećem timu u Anderlehtu, među rezervama je, a to mu se nikako ne dopada. Kada dođe prelazni rok, mogu i da ga oteraju, pa je on krenuo da traži drugu opciju. Želi da se na vreme obezbedi. Dokle god bude bio rezerva, neće imati beneficije, ne ide mu minutaža na terenu, nema bonusa, tako da, koju god ponudu da dobije, bolje je od ovoga što ima u Anderlehtu - priča izvor „Alo!“ i dodaje da je situacija vrlo prosta, jer Vranješ, ako ne bude igrao, neće moći ni da se proda.

Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ

Screenshoot Instagram

Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ, Foto: Screenshoot Instagram

Kako saznajemo, Ognjen je dobio dve ponude iz grčkih timova i odmah se spakovao i otputovao za Atinu.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Njih vezuju baš lepe uspomene za Atinu. I sama Jelena je u onim prepiskama koje su se pojavile u javnosti ponavljala koliko je bila srećna kada su zajedno i kada šetaju bosi. Oni su uživali u Atini, a Vranješ tamo ima i pozitivna profesionalna iskustva, tako da to možda bude odlučujući faktor u odluci gde će nastaviti karijeru. Uglavnom, kako se sada čini, Grčka je sigurica, samo da odluči da li Solun ili Atina - kaže naš izvor.

Jelena Karleuša

e-stock/Miloš Rafailović

Jelena Karleuša, Foto: e-stock/Miloš Rafailović

Profitirala od pornića! Jeleni je januar bio veoma stresan, ali joj je porno-afera, izgleda, donela i nešto dobro. - Karleuša je nedeljama bila slomljena jer joj je život pretvoren u pakao, međutim, kada je počela da zakazuje nastupe, stigle su lepe vesti. Njen honorar je skočio za 100 odsto - otkrio je izvor za naš list.

Jelena Karleuša

Nenad Vujanović/Alo!

Jelena Karleuša, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Njen nastup je trajao oko tri sata, sa pauzama, a ona je, osim nove pesme „Lajk“, izvela i dobro poznate hitove kao što su „Insomnija“, „Ostavljam te“, „Slatka mala“ i mnoge druge. Međutim, ona je pred kraj nastupa, pošto je publika zatajila, zapevala i pesme svojih koleginica.

PREPORUČUJEMO JOŠ:

 

Na noge ih je digla numerom iz devedesetih „Čokolada“, pevačice Jasne Milenković Jami, a najveći aplauz je dobila pred sam kraj nastupa. Tada je otpevala čuvenu pesmu Gorana Bregovića „Ederlezi“ - kaže izvor za „Alo!“ i dodaje da su komentari bili podeljeni, ali da se većina gostiju složila da je izgledala lepo i da je smršala.

Napokon prva na „jutjubu“!

Karleuša je novu pesmu objavila u utorak uveče, odnosno 29. januara, a prvi milion stigao je tek posle trećeg dana, dok se na prvom mestu trending liste našla tek posle pet dana. Drugim pevačicama bi to bio uspeh, ali pošto se Karleuša stalno hvali kako je kraljica „jutjuba“ i kako za mesec dana garantuje preko 25 miliona pregleda, trenutni rezultati su razočaravajući.

- Karleušin kostim je bio vrlo seksi. Gore je nosila samo brusthalter, a grudi je, naravno, istakla u prvi plan. Takođe, od kada se desio skandal koji i dalje trese Srbiju, ali i region, Jelena stalno nosi nešto na licu kako bi prekrila oči. U većini slučajeva stavljala je velike naočare kako bi prekrila podočnjake i naduvene oči, a preksinoć je nosila plastični kačket koji je prekrio predeo oko očiju - završava naš izvor.