Sandra Afrika
Screenshoot Youtube
Sandra Afrika

Screenshoot Youtube

Sandra Afrika, Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

"Volkov i Sandra su se pre mesec dana definitivno razišli nakon što je ona iznela svoje stvari iz njegovog stana. Do žučne svađe došlo je nakon što joj je on prebacio kako dve godine živi u stanu u kom ne plaća ni račune za komunalije, a kamoli čišćenje. To je Sandru prilično uvredilo, zbog čega mu je odbrusila da je on muškarac i da je on taj koji treba da plaća račune da bi naizgled banalna rasprava prešla u žestoku svađu nakon koje joj je Vladimir rekao da zauvek napusti stan", govori dobro obavešten izvor i otkriva da je pevačica prebacila Volkovu što nikada nije kod kuće.

Sandra Afrika

Instagram/sandra_afrika88

Sandra Afrika, Foto: Instagram/sandra_afrika88

"Sandra je Vladimiru prebacila kako on tokom celog leta boravi na njenoj jahti, pa mu ne traži pare za održavanje iste, te da mu nakon svakog nastupa donese nešto iz inostranstva. Vladimira je to pogodilo i odbrusio joj je da ga zabole za njenu jahtu i da ne mora više nikada da uđe u nju samo da se ona iseli. Sandra je u prvi mah mislila da se on šali, pa je pustila nekoliko dana da ohlade glave oboje i normalno popričaju. Međutim, i nakon nekoliko dana Vladimir je ostao pri istom stavu i njoj nije preostalo ništa drugo nego da se iseli", završava priču izvor.

Kako dalje saznajemo, Sandra se preselila u naselje Delta siti, gde je za prvo vreme iznajmila stan. Nakon preseljenja sačekala je i vest da je Vladimir počeo da se viđa sa njenom koleginicom Marijom Anom Smiljanić, što ju je totalno dotuklo.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo Sandru, ali se nije javljala na broj poznat redakciji, dok je Volkov bio nedostupan.