A GDE JE SARA? Vojke pronašao novu seksi plavušu?! (VIDEO)

Članovi grupe Đans, Vojke i Palke, nedugo nakon hita "Non Stop" izbacili su i novi banger koji se zove - "No No"!

Young Palk
Young Palk, Foto: Promo

Vojke Đans i Young Palk, veoma su aktivni po završetku prvog serijala Zadruge. Na radost brojnih fanova, bivši zadrugari snimili su nekoliko spotova u poslednje vreme, od kojih se "Non Stop" ustoličio kao jedna od himni beogradskih, ali i klubova po dijaspori.

Young Palk
Young Palk, Foto: Promo

A sada od istog dvojca nam stiže i novi hit - "No No"! U ovoj pesmi i spotu mladi muzičari prikazuju jednu od scena koje se mogu desiti u muško-ženskim odnosima kad su ljubav, prevara i izlasci u pitanju. Kao i uvek, Vojke i Palke su to uradili na veoma originalan i zanimljiv način, kako tekstualno, tako i vizuelno. A to dokazuje i to što su posle samo četiri dana pesma i spot izbili na drugo mesto najpopularnijih u Srbiji i sakupili pola miliona pregleda.

Young Palk
Young Palk, Foto: Promo

Svima je zapalo za oko da se u spotu pojavljuje seksi plavuša koja likom i telom neverovatno podseća na Vojektovu devojku Saru Reljić. Glavna glumica tokom spota atraktivno pleše dok Vojke i Palke đuskaju oko nje, a mnogi su pomislili da je to upravo Sara Reljić. Na žalost fanova, iako zaista liče kao da su sestre, a čak se i zovu isto – Sara - u pitanju su dve potpuno različite devojke. Uostalom, pogledajte spot, pa procenite sami.

 

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Pratite nas na Instagramu i Facebook-u

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi