"UBIO MI JE SVU VOLJU ZA GLUMOM" Vojin Ražnatović priznao da se plašio Mike Aleksića više nego oca Arkana, otkrio anegdotu koja će vas zaprepastiti (VIDEO)

Strah i trepet

Profesor glume Miroslav Mika Aleksić, koji je osumnjičen za silovanje i seksualno zlostavljanje, saslušan je danas u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Mnoge poznate ličnosti pružile su podršku glumici Mileni Radulović, koja je u svojoj ispovesti otkrila da ju je Aleksić silovao kada je imala 17 godina i to više puta, kao i drugim žrtvama.

Vojin Ražnatović, sin Željka Ražnatovića Arkana oglasio se ovim povodom. Naime, on je na svom Instagramu napisao da je pohađao njegovu školu glume, i da je trpeo teške uvrede.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Vojin Ražnatovic 👨‍🏫🌪🇷🇸 (@vojinraznatovic)

- Pohađao sam i ja školu Mike Aleksića. Čovek je bio toliko strog, da smo se brat i ja više bojali njega nego sopstvenog oca. Evo jedne anegdote: 1993. Atelje 2012. Beograd", počeo je Ražnatović.Kao strastveni fan Prvog Svetkog Rata, bila mi je cast da budem deo naše kultne predstave “Sveti Georgije Ubiva Aždahu”. Tokom same premijere, pokušavao sam da ne gledam u prvi red, jer sam znao da mi tamo sede otac, brat i Mika Aleksić. Kada se predstava završila, svi su mi čestitali a Mika mi samo šapne: “Vidimo se na času”. Kad sam došao posle 3 dana na čas, Mika je sačekao da svi dođu (čak i one koji zakasne) i onda je krenuo sa takvim psovkama i uvredama, da sam ja bio u šoku da moj otac, jedan Arkan, tako u životu nije nekog isprozivao. Čak ni dete od 8 godina, dodao je Vojin.

On se prisetio i uvreda koje mu je Aleksić tada uputio:

- Some jedan glupi, usporeni mesečaru. Trebao sam Nikolu da ubacim umesto tebe. Obrukao si nas sve. Sad bi te vodom polio. Marš na umivanje - prisetio se Vojin.

- Drao se punih 10 minuta. Posle časa su mi prilazili svi studenti da me teše i grle. Mika je meni suzbio volju i ljubav za tom glumom, za sva vremena. Devojke koje su rešile da izađu u javnost, najhrabrija su stvorenja u Srbiji!, napisao je Ražnatović.

Sve je više kolega koji nesebično daju podršku glumici Mileni Radulović OVDE

BONUS VIDEO:

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi