OVO JE NAJVAŽNIJI DAN ZA DEU ĐURĐEVIĆ! Voditeljkin dečko otkrio zašto je danas oko 14 časova NAJKRITIČNIJI PERIOD za nju!

Ovo je razlog!

Dea Đurđević
Dea Đurđević, Foto: Printscreen

Mladen Mijatović ističe da njegova devojka ima najbolji medicinski tretman, ali da zbog virusa koji vladaju još uvek nije uspeo da je vidi. Doktori mu kažu da tako psihički jakog pacijenta kao Deu dugo nisu videli, zbog čega se nada pozitivnim vestima danas posle 14 časova.

Voditeljka Dea Đurđević trenutno bije najtežu bitku, očekujući rezultate da li će i kada moći da pomera ruku koja joj je otkinuta u teškoj saobraćajki. Njen dečko, novinar Mladen Mijatović kaže da je danas najbitniji dan za sve njih jer prolaze kritična 72 sata, nakon čega će se znati preciznije prognoze.

- Danas oko 14 časova biće navršena 72 sata od saobraćajke, a to je taj kritični period - rekao je Mladen, koji s neizvesnošću čeka vesti o svojoj devojci.

On kaže da je nije video nakon operacije zbog virusa koji vladaju zbog čega je ispoštovao zahtev medicinskog osoblja da joj niko ne prilazi niti da joj dolazi u posetu.

- Preporuka lekara je da bude izolovana od spoljnog sveta zbog gripa i ostalih infekcija koje bi mogle da iskomplikuju situaciju. Dea se nalazi na odeljenju intenzivne nege, a od medicinskog osoblja s kojim komuncira sam saznao da je izuzetno stabilna, psihički jaka i da se ne sećaju da su imali takvog pacijenta. Oni kažu da ne pamte da je nekada pacijent sa tako teškim povredama bio dobro raspoložen, da se tako ponaša i ima toliko energije - otkrio je Mijatović.

Kako se uveliko spekuliše po medijima i među Deinim kolegama da ona oseća povređenu ruku, Mladen je sumnjičav po tom pitanju. Oslanjajući se na ono što su mu doktori rekli, on smatra da je još rano za takve prognoze.

- Ne znam, ne mogu to da kažem. Lekari su rekli da je to nerealno i da se radi o subjektivnom osećaju koji ona ima - kratko je rekao.

Mladen otkriva da su druge dve osobe koje su povređene u saobraćajnoj nesreći kada i Dea dobro i da su puštene na kućno lečenje. 

Dea Đurđević sa majkom
Dea Đurđević sa majkom, Foto: Printscreen Instagram

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Jana
  10/02/2019 - 09:07
  Daj joj boze dobro...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi