Dea Đurđević
Printscreen
Dea Đurđević

Printscreen

Dea Đurđević, Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

- Danas oko 14 časova biće navršena 72 sata od saobraćajke, a to je taj kritični period - rekao je Mladen, koji s neizvesnošću čeka vesti o svojoj devojci.

On kaže da je nije video nakon operacije zbog virusa koji vladaju zbog čega je ispoštovao zahtev medicinskog osoblja da joj niko ne prilazi niti da joj dolazi u posetu.

- Preporuka lekara je da bude izolovana od spoljnog sveta zbog gripa i ostalih infekcija koje bi mogle da iskomplikuju situaciju. Dea se nalazi na odeljenju intenzivne nege, a od medicinskog osoblja s kojim komuncira sam saznao da je izuzetno stabilna, psihički jaka i da se ne sećaju da su imali takvog pacijenta. Oni kažu da ne pamte da je nekada pacijent sa tako teškim povredama bio dobro raspoložen, da se tako ponaša i ima toliko energije - otkrio je Mijatović.

PPREPORUČUJEMO I:

- Ne znam, ne mogu to da kažem. Lekari su rekli da je to nerealno i da se radi o subjektivnom osećaju koji ona ima - kratko je rekao.

Mladen otkriva da su druge dve osobe koje su povređene u saobraćajnoj nesreći kada i Dea dobro i da su puštene na kućno lečenje. 

Dea Đurđević sa majkom

Printscreen Instagram

Dea Đurđević sa majkom, Foto: Printscreen Instagram

 

Komentari (1)

Jana

10.02.2019 09:07

Daj joj boze dobro...