Marijana Mićić
screenshot
Marijana Mićić

screenshot

Foto: screenshot

Srpska glumica i voditeljka Marijana Mićić već sedam godina u emotivnoj je vezi sa Milošem Marjanovićem.

Njihova veza je stabilna i harmonična i na prate je nikakvi skandali. Međutim, nisu sve ljubavi šarmantne voditeljke bile takve.

Marijana se, prema pisanjima medija, 2010. godine upustila u emotivnu vezu sa izvesnim Ognjenom Milunovićem, koji je u to vreme bio oženjen. Kada se saznalo za njihovu vezu Jasna, Ognjenova supruga, rešila je da se razvede, ali i da se vrati u stan iz kojeg ju je muž, kako se pisalo, sa njihovo dvoje dece izbacio kako bi tu živeo sa voditeljkom.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Red skijanja red vina!! Dobro dva reda vina ???

A post shared by Marijana Mićić (@micicmarijana) on Jan 8, 2020 at 10:30am PST

- Ja sam dostojanstvena žena i neću ostati u braku sa čovekom koga nije briga što mu ćerka kreće u prvi razred i što nema knjige, dok on putuje sa svojom devojkom i troši novac na nju! Tražim da se mojoj deci vrati stan u kojem su rođena i koji im pripada. On (Ognjen, prim. nov) mi ne treba. Marijana može da ga vodi svojoj kući, ali iz našeg stana će morati da izađe! - izjavila je za sagovornica 2012. godine.

Marijana je tada na njenu izjavu ostala suzržana.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

❤️?? #lovecation #travel #kemer

A post shared by Marijana Mićić (@micicmarijana) on Aug 31, 2019 at 3:13am PDT

- Uopšte me ne zanima ta priča. Mi se nismo oglašavali tim putem i nismo pominjali sud i tužbe. Bar ja nisam. Vratila sam se odmora i u Beogradu sam, ali na privatna pitanja uopšte neću da odgovaram - rekla je voditeljkapre osam godina.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Hola Granada ??

A post shared by Marijana Mićić (@micicmarijana) on Aug 3, 2019 at 2:50am PDT

Krajem 2012. godine Marija je stavila tačku na burnu vezu sa zauzetim momkom, jer, kako se navodilo, nisu oboje bili sigurni u zajedničku srećnu budućnost.