Tanja Rađenović
Screenshoot Youtube
Tanja Rađenović

screenshot

Tanja Rađenović, Foto: screenshot

Voditeljka informativnog programa na TV "Pink" Tanja Rađenović sa porodicom živi daleko od gradske vreve, u kući koja je njena prava oaza mira.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Kako je sama jednom prilikom ispričala, kuća u kojoj sada Tanja živi sa suprugom Petrom i ćerkama Teodorom i Anđelom nekada je bila oronula i trošna.

- Kad smo se uselili, kuća je bila u sivoj fazi. Niko u njoj nije živeo i nije izgledala ni približno ovako. Gornji sprat bio je potpuno nezavršen, a ovo što je sad Petrova radionica u dvorištu, bila je najobičnija šupa. Svuda je bio beton, neka travuljina i blato. Ali nama se dopalo mesto. Sređivali smo malo-pomalo. Meni je ovo raj. Ključ u ruke, za tri minuta sam u centru. Čuješ ptice. Sad će i kokoška da se oglasi, mislim, ako snese jaja - ispričala je svojevremeno voditeljka za "Pulsonline".

Tanja Rađenović

screenshot Youtube

Tanja Rađenović, Foto: screenshot Youtube

 

Voditeljkin dom je pun cveća, okružen zelenilom, a porodica ima i dva psa.

- Mi ovde živimo u potpuno drugačijem svetu, u svom mikrokosmosu, iako su na korak od nas saobraćajna gužva, semafori, benzinske pumpe, prodavnice. Travnjak, naše kuce i mir koji ovde imamo velika su prednost - rekla je tada voditeljka "Nacionalnog dnevnika".

Pored kuće iz snova, Tanja je uspela da sebi ispuni još jednu veliku želju. Naime, ona i njen suprug nedavno su kupili mali hotel na moru.

- Najbitniji događaj koji mi je obeležio proteklih pet godina je da smo moj suprug i ja konačno ostvarili san da imamo mali, preslatki hotel na moru, to nam je bila želja - rekla je Tanja za Blic pre dva meseca.

Porodila se voditeljka koju Srbija obožava! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/I. M. DATUM I VREME: 06.09.2019. 10:58 - 06.09.2019. 11:13 Presrećna! Tamara Grujić, Foto: Dejan Briza/Alo! Tamara Grujić, voditeljka emisije "S Tamarom u akciji", porodila se danas. Kako saznaje Blic, mama i beba se dobro osećaju, a Tamara se porodila u jutarnjim časovima u jednoj beogradskoj klinici.

Pogledajte BONUS video:

Kaja Ostojić otkrila detalje svog braka!