Tanja Rađenović
screenshot Youtube
Tanja Rađenović

screenshot

Tanja Rađenović, Foto: screenshot

Voditeljka "Dnevnika" na "Pink" televiziji, Tanja Rađenović, oduvek je bila veoma otvorena kada je o anegdotama iz života reč. Kako o onim poslovnim, tako i o privatnim.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Tanja je žena koja je veoma uspešna na poslovnom planu, a u isto vreme neguje i skladan porodični život daleko van kamera.

Ipak, jedna anegdota prepričava se i dan danas, a reč je o tome kako je voditeljka upoznala muža. Voditeljka je živela na Dorćolu, a postojala je mogućnost da se u zgradi otvori kafić, što ona nije želela. Vlasnik tog kafića bio je njen sadašnji muž.

Tanja Rađenović

Screenshoot Youtube

Tanja Rađenović, Foto: Screenshoot Youtube

- Zanimljivo je da sam se u to vreme borila da se ne otvori kafić u mojoj zgradi u tadašnjoj "silikonskoj dolini" na Dorćolu. Sudbina je htela da kafić bude otvoren i pored moje borbe i da za to bude zaslužan moj budući muž, za koga sam se udala nakon godinu dana - rekla je za "Blic ženu" svojevremeno Tanja dodajući da se njihovo venčanje i danas prepričava kao jedna odlična zabava.

- To je bila najbolja žurka na kojoj sam bila. Igralo se po stolovima i veselilo do duboko u noć. Venčanje i veselje bilo je u hotelu "Palas", a prvo smo se venčali u Sabornoj crkvi.

Petar i Tanja imaju dve devojčice kojima maksimalno posvećuju pažnju.

Pogledajte BONUS video:

Insta provokator: Teodora Džehverović se udaje!