Nataša Pavlović
Screenshoot Youtube
Nataša Pavlović

Screenshoot Youtube

Nataša Pavlović, Foto: Screenshoot Youtube

Kada je prvi put rodila dete, Olega, imala je brojne strahove. Sada je mnogo sigurnija u brigu o detetu ali susrela se sa novim problemom - dojenjem.

- Kada je Oleg bio mali, bilo mi je važno da ga dojim i to sam radila bez obzira na to što sam imala probleme i trpela velike bolove. Ovoga puta, čim je dojenje postalo mučenje, znao sam da treba da posrtanem. Sigurna sam da će Jan biti dobro jer jedino što bebama ne sme da nedostaje jesu ljubav i pažnja - otkrila je Nataša.

Komentari (7)

Maki

20.12.2017 21:57

Baš tako sam i ja razmišljala i postupila, a imam dvojicu divnih sinova... Kada sam rodila prvog, dojila sam, sve po propisu i savetima babica, iako sam znala da su moje dojke veoma osetljive i nerazradjene, te sam, trpeći bolove i bolne ragade, mučila i sebe i dete - dojenjem, koje nije ličilo ni na šta, jer je bilo mučno! Lečeći krvave ragade, gubila sam vreme! Sa drugim detetom je bilo sve drugačije, opuštenije i mirnije! Malo dojila, malo dohranjivala kvalitetnim, veštačkim mlekom, sve je OK

Vigo

21.12.2017 00:02

@Maki - Nista ne moze da zameni majcino mleko. Ni jedna dohrana nije ni blizu.

Anonymous

21.12.2017 00:50

@Maki - @Vigo pa sta da rade zene koje iz nekog razloga ne mogu da doje? Da traze dojilju kao u srednjem veku? Vestacko mleko je ISTO za bebu kao majcino. Nikakvih razlika nema izmedju deteta koje je dojilo i koje nije. Muka mi je od vas koji podrzavate dojenje, a sablaznjavate se kad vidite zenu u kaficu kad doji bebu. Palite i svoja posla.

Vigo

21.12.2017 08:25

@Maki - @Anonymous, vestacko mleko nije i ne moze da bude isto kao majcino. Svako ko hoce moze da nadje podatke o sastavu jednog i drugog kao i o prednostima dojenja i za majku i za dete. Zene koje iz medicinskih razloga ne mogu da doje a takvih je vrlo malo, do nekoliko procenata, naravno da treba da prehrane svoje bebe sa onim sto je dostupno ali zene koje ne doje iz ne znanja bilo njihovog ili medicinskog osoblja ozbiljno uticu na svoje dete. Moja zena i dalje doji nase trece dete i to gde ona zeli!!

Maki

21.12.2017 11:08

Moja deca, živa i zdrava, upisali fakultete, normalna i vesela, a bio je red dojenja, red dohrane, a sačuvala sam i dojke... Muškarci, prestanite da savetujete, jer ne znate šta znači kada vam umesto mleka, curi krv! Najvažnije je da majka bude smirena i zadovoljna, jer to prenosi na dete! Dosta više sa terorom obaveznog dojenja za sve! Ko može - neka doji, ko ne može - ima dohrane!

SMILJKA

22.12.2017 12:06

I nju mora da je majka hranila kravljim mlekom pa je danas pametna ko bik.