Tanja Rađenović
screenshot
Tanja Rađenović

screenshot

Tanja Rađenović, Foto: screenshot

Tanja Rađenović se odmara s porodicom u Budvi, a za "Blic" otkriva koja je tajna njenog izgleda, braka i mirnog porodičnog života.

Kako je uglavnom gledamo zakopčanu do grla u košulji i sakou jer vodi Nacionalni dnevnik na televiziji “Pink”, Tanja Rađenović oduševila je sve svojom figurom koju ima u petoj deceniji života.

PROČITAJTE JOŠ:

- Hvala na komplimentu, u našoj porodici se izuzetna pažnja posvećuje i duhu i telu. Važno mi je kako izgledam i kako se pojavljujem u javnosti. Veoma sam zahvalna kako genima tako i trudu koji i u 46. godini ulažem u sebe. Vodim računa o zdravlju i ishrani, a i trudim se da i na plaži izgledam u skladu sa godinama i mogućnostima. Drago mi je ako je to zapaženo - kaže Tanja, koja se čak ni na letovanju ne odmara.

Lepa Brena uslikana na privatnoj plaži! Sunčala se, a kada je ustala IMALI SMO ŠTA DA VIDIMO! (FOTO)

AUTOR: I. Mikić DATUM I VREME: 11.08.2019. 13:20 - 11.08.2019. 13:30 Blista! Lepa Brena, Foto: Alo.rs Folk zvezda Lepa Brena letuju na crnogorskom primorju. Ona svake godine većinu leta provodi na svom luksuznom brodu. EKSKLUZIVNI PAPARACO Lepa Brena u belom kupaćem raširila noge da se osunča, a onda u 58.

- Nikada ne isključujem telefon. Informativa je u krvi i telefon je uvek na najjačem zvonu. Radim naravno sve što je potrebno u dogovoru sa mojim šefovima, a zahvaljujući odličnoj saradnji koju imam u Budvi sa kolegama ovdašnjih medija.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Tanja Radjenovic (@radjenovicka_royalgardens) on Jun 30, 2019 at 1:27pm PDT

Tanja se odmara u društvu supruga i ćerki koje su tinejdžerke, ali sa njihovim prohtevima nema problema.

- Naše ćerke su naš najveći uspeh, podsticaj i podrška u svakom smislu. Srećna sam i zadovoljna mama Teodore i Anđele, tinejdžerki koje su divna deca, odlični đaci a gotovo ravnopravno se posvećuju i našem novom biznisu i učestvuju kad god je potrebno. Srećna sam da su pristojne, lepo vaspitane i radne. One obožavaju Budvu i imaju veliko društvo ovde. Nadam se da će napuniti baterije za iduću školsku godinu - kroz osmeh kaže Tanja, koju smo pitali koja je formula uspešnog braka koji ima se suprugom Petrom.

- Poštovanje i ljubav su formule za život, ne samo za brak. Biti javna ličnost je stvar izbora i donekle izabrane profesije, a porodicu i odnose stvaramo sami i ono do čega nam je stalo negujemo i branimo kako znamo i umemo. Recept za moj srećan brak je moj Petar koji mi na licu neguje osmeh.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Tanja Radjenovic (@radjenovicka_royalgardens) on Aug 8, 2019 at 4:26am PDT

Ona i suprug su počeli porodični biznis jer u Budvi imaju apartmane koje izdaju.

- Ostvarujemo suprug i ja san koji smo davno zacrtali. Budva je naš drugi dom i uživamo u životu koji živimo ovde. Prija mi što sam i ovde ostvarena u svakom smislu. I dalje se bavim mojom profesijom i radim kada je potrebno sve vezano za moj „Pink“. S druge strane sam domaćica u našem budvanskom domu okružena porodicom i prijateljima. Ušli smo u novi biznis, a ja sam zadužena za onaj deo koji je svakako i najbliskiji mojoj profesiji. Do ovog leta sam se bavila razvijanjem lepeze usluga koje pružamo gostima, a od ovog leta se bavim marketingom i prezentacijom našeg raja. Sarađujemo sa divnom ekipom i moram priznati da sam prezadovoljna “kolegijumom”.

BONUS VIDEO:

Kaji Ostojić nije bilo dobro! Nazvali je SELJANKOM, a njen komentar će vas ZGRANUTI!