Milan Raonić
Printscreen/Youtube

Sve se to, prema navodima, dešavalo u poznatoj školi glume u samom centru Beograda. Aleksićevu školu pohađali su brojni danas poznati i popularni glumci, voditelji i deca javnih ličnosti, i mnogi od njih su saglasni u jednom - da i danas imaju brojne traume od učitelja i njegovih nastavnih metoda, koje su u domaćoj javnosti okarakterisane kao monstruozne.

Takozvane "Mikine zapovesti", kontinuirane psovke i vređanje dece, kao i Mikino: "Marš na umivanje!" zgrozile su javnost, nakon što su na društvenim mrežama postali viralni stari snimci s nastave u pomenutoj školi.

Istu je svojevremeno pohađao i novinar Pinka Milan Raonić - u školu glume Mike Aleksića došao je sa samo šest godina, a istu napustio već posle godinu dana zbog toga što je, kako kaže, učitelj bio prestrog. 

Milan Raonić

Printscreen/Youtube

Milan Raonić, Foto: Printscreen/Youtube

- Kada nešto zgrešiš ili, eto, na primer, ne napišeš domaći, onda te tako pred našom grupom polaznika malo izvređa, na neki način spusti i kaže:"Ajde sad na umivanje". To je bio svojevrsan odlazak u ćošak. Bilo je suza... - prisetio se Raonić.

Loša iskustva imale su brojne javne ličnosti, koje su svoje utiske prethodnih dana delile s medijima i pratiocima na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE JOŠ