Vlada Mandić
Marko Đoković/Alo!

 

Vlada Mandić

Marko Đoković/Alo!

Vlada Mandić, Foto: Marko Đoković/Alo!

U domu našeg rukometaša Vlade Mandića atmosfera je praznična. S vrata je našu ekipu dočekala vika dece, uzbuđeno trčkaranje po kući i takmičenje čije je uskršnje jaje lepše.

 

- Nama je Uskrs veoma bitan. Kad sam bio mali, to je bio praznik kada smo svi morali da budemo kod kuće, kao i za Božić. Bogata porodična trpeza, kojoj se svi uvek radujemo, lepo porodično druženje, divna atmosfera. Ni danas nije drugačije. Samo je još glasnije u našem domu zbog dece. Trudimo se da za Uskrs budemo sa mojom porodicom, sa mojim bratom, da svi budemo na okupu. Petar, Matea, Sava i moja najstarija ćerka Saša najviše se raduju farbanju jaja - ispričao je Vlada, a njegova lepša polovina Jasmina je dodala da se i ona raduje ukrašavanju jaja sa decom.

Vlada Mandić

Marko Đoković/Alo!

Vlada Mandić, Foto: Marko Đoković/Alo!

- Slično sam vaspitana kao Vlada i tih nekoliko dana oko Uskrsa se trudimo da svi budemo zajedno kod kuće i da uživamo. Na Veliki petak sa decom farbam jaja, a Saša mi najviše pomaže jer je ona sada velika devojka. Matea i Petar uživaju, crtaju po jajima, a kuhinja i trpezarija su nam tada prave kreativne radionice. Od ranih jutarnjih časova sam sa njima u akciji i pomažem im da ofarbaju jaja - ispričala je Jasmina, koja nam s osmehom na licu otkriva da se deca najviše raduju jajima, a Vlada bogatoj uskršnjoj trpezi.

Ove godine, porodica Mandić posle Uskrsa slavi još jedan lep dan. Naime, 1. maja je rođendan Vladinog oca, te se slavlje i porodično druženje nastavljaju.

Vlada Mandić

Marko Đoković/Alo!

Vlada Mandić, Foto: Marko Đoković/Alo!

- Ove godine, od Velikog petka, pa sve do 2. maja, mi slavimo. Mom ocu je rođendan 1. maja, pa samo menjamo lokaciju i nastavljamo u istom maniru. Porodični ručkovi, okupljanja i mnogo smeha - završava priču naš bivši rukometaš.